Her finder du forskellige artikler, jeg har følt mig inspireret til at skrive. Jeg håber, de bringer glæder og hjælp til mennesker, der har brug for det.

En forvandlingshistorie

Hvem er jeg - egentlig....?

Hvornår er jeg tilfreds?

Om kræft

Jeg har skrevet 2 artikler i håb om at kunne videregive al den viden og erfaring, som jeg har gjort mig gennem mine kræftforløb. Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere vejledning, så besvarer jeg ikke spørgsmål på mail/tlf, men du er velkommen til at booke en samtale eller et møde i onlinebookingen. Da jeg får en del henvendelser i dette felt, er det min måde at holde det samlet, nærværende og professionelt på, så den enkelte får lige præcis det, der er brug for. Dette gælder både kræftramte og behandlerkolleger. Det er mit indtryk, at de kolleger og klienter, der har brugt mig på denne måde, har haft stor glæde af det.

Hvordan kommer man godt igennem et kræftforløb?

Brystkræft, strålebehandling og kemo - til behandlere

 

obq blue1

Procedurer - Corona

Velkommen til forsvarlig, effektiv og professionel behandling. Jeg har beskrevet procedurene for mit arbejde under corona her

OBS! NY ADRESSE

Klinikken er flyttet til Centrumgaden nr. 9, 1. i Ballerup, tæt på hvor klinikken før lå. Velkommen i nye hyggelige rammer.

Sommerferie

Klinikken holder sommerferielukket i uge 31 - 33.

Følg med på Facebook

Du kan følge med i nye tilbud, aktiviteter og kurser samt tips og gode historier på facebook

Åbningstider

Mandag:  11.30 - 18.00

Tirsdag: 10.00 - 19.00

Onsdag: Lukket

Tordag: 10.00 - 18.30

Fredag: 10.00 - 17.00

Finder du ikke den tid du søger, eller har du brug for en akuttid, så ring eller skriv.

Træffes kun efter aftale.