Ledercoaching

Autentisk ledelse kommer indefra

kompas2Ægte og autentisk ledelse kommer indefra. Det er ikke noget man kan lære på et kursus eller ved at tage en test. I stedet må man kigge indad og finde sin egen autencitet. Herfra bliver det naturligt og legende let at mestre, fordi det kommer inde fra dig og ER dig.

I dette coachingforløb får du hjælp til at finde den måde, du skal være leder på, så du herfra kan gå ud og gøre det du skal med lethed og naturlighed. Med andre ord, vil du opleve, at du i højere grad begynder at bruge din energi rigtigt, og du bliver gladere og mere målrettet i dit lederjob. Du bliver i stand til at træffe klare beslutninger og til at sige til og fra, hvor det er relevant.

Ledelse handler om at skabe resultater, men der kan være stor forskel på, hvordan man når dem. Det er absolut sjovest og mest holdbart i længden, hvis man naturligt har sig selv med i sin lederrolle.

Du får et coachingforløb, der er noget ud over det sædvanlig, fordi meditation indgår i alle møder. Meditation bruges til at finde ind i dig og få kontakt til din kerne, så du kan gå ud herfra med en dyb viden om og indsigt om, hvordan du skal agere på en måde, så det kun kan blive autentisk. Autentisk vil formentlig få en ny betydning. Det er ikke kun noget man skal fremstå som, men noget der kommer naturligt og let indefra.

Meditationen foregår enten i starten eller i slutningen af mødet og tager 20-25 min. Du guides gennem meditationen. Guidningen tilpasses det, der er brug for den pågældende dag for at støtte dig i den rigtige retning og hjælpe dig til at få kontakt til din indre uforanderlige kerne. Herfra kan udøve virkelig autentiske ledelse.

Eksempler på temaer i coachingforløbet:

Afklaring af, hvad DIN indre ledelsesmission er. Hvad er det du vil opnå som leder på den lange bane. Eller sagt med andre ord: Hvad er den store overskrift?
Kender du dine ledelsesværdier? Hvordan ønsker du at være som leder og er der noget du skal væk fra? Hvad kræver det af fremtiden?
Når din indre drivkraft er blevet klar for dig, hvordan skal rammerne så være fremadrettet?
Hvor meget har du på din palette? Er der noget, du skal have ryddet op i for at kunne leve din ledelsesmission ud, på den måde du ønsker det?
Står du fast på det du er, og det du vil? Påtager du dig den autoritet, der er brug for?
Er du i balance? Ubalancerede mennesker har det som regel skidt og kan lave alt for meget unødig støj.

I alle cochingsessioner indgår meditation, og du skal være indstillet på at meditere jævnligt mellem sessionerne. Alle vores meditationer optages, så du kan genhøre dem og træne dem hjemme mellem møderne.
Pris: 5 x coaching a 1½ - 2 timer kr. 12.500

Om Gitte Theil

Gitte har fungeret som HR businesspartner i mange år, og har altid haft en tæt sparring med ledere om medarbejdere, teamudvikling og lederens egen udvikling. Gitte er cand.merc. i psykolog og HR og har i hovedparten af sin karriere arbejdet i nogle af Danmarks største virksomheder, til hun valgte at gå 100% selvstændig i 2015. Det sidste årti har Gitte sideløbende med sit arbejde fordybet sig i meditation, og har selv oplevet den indsigt og lethed, det giver i livet. Gitte underviser i bl.a. meditation og stress.

Om meditation

Undervisningen tilrettelægges individuelt. Der undervises primært i teknikker fra den tibetanske budisme (mamudra). Alle kan lære at meditere og lære at bruge det som et af livets bedste navigationsværktøjer.

obq blue1

Tryghed

Velkommen til en professionel og nærværende behandling. Du finder en beskrivelse af min måde at arbejde på her

Jul og Nytår

Klinikken holder lukket fra den 13. december til den 14. januar pga kurser og juleferie.

Alle ønskes en glædelig jul og ikke mindst et lyst og opmuntrende nytår.

Følg med på Facebook

Du kan følge med i nye tilbud, aktiviteter og kurser samt tips og gode historier på facebook

Åbningstider

Mandag: 9.00 - 18.30

Tirsdag: 10.00 - 18.00

Onsdag: Lukket

Torsdag: 9.00 - 18.00

Fredag: 9.00 - 17.00

Træffes kun efter aftale.