Dystoniworkshop

Stenibalance

Et forløb med en fast gruppe, der alle har dystoni og som gerne vil have det bedre.

Vi mødes 3 gange i forår/efterår og deler fremskridt og udfordringer. Hver gang tager vi fat i et tema relevant for dystoni og du har mulighed for at blive justeret i forhold til de ting, du ikke selv ser. Let meditation og øvelser indgår på alle workshops.

Når man har dystoni handler alt om at komme i balance. Balance i vejrtrækning, øjenbevægelser, måden at gå på, bevægelser i kroppen samt balance i livet. Der er ikke kun én dør, men mange ting, der spiller ind. Det kan blive lidt uoverskueligt at stå med det alene. Det gode er, at der er en masse man kan gøre, for at arbejde med sin tilstand og med tiden få færre symptomer.

Der er plads til 6 deltagere, hvor tryghed er udgangspunktet. Sammen støtter vi hinanden og bevarer engagementet med at fortsætte rejsen mod at blive symptomfri.

Man behøver ikke være på Dr. Farias' dystoniplatform, men der henvises ind i mellem til den, så du vil formentlig få lyst til at blive støttet med alt den gode viden og hjælp, der findes herinde: www.fariastechnique.com? Det er op til dig om, og hvornår du tilvælger det. Dr. Farias siger, at hjernen er blind på det den er blind på. Derfor anbefaler han, at man 10% af tiden arbejder med én, der kompetent kan hjælpe, og som man kan spille bold opad. Dette gav mig idéen til disse workshops.

Ser du først dette efter kursusrækken er gået i gang, og vil du gerne være med, så ring til mig på 24847244. Vi finder en løsning.

Datoer og indhold

Hver gang sætter vi lys på fremskridt og udfordringer og inspirerer hinanden til at fortsætte og finde den rette vej. Alle møder afsluttes med en guidet meditation, hvor man ligger ned og slapper af og får dagens indtryk til at falde på plads i kroppen. Temaerne skifter fra gang til gang efter deltagernes behov og inspiration jeg møder. Datoer for efteråret kl. 10-13:

28. august
2. oktober
20. november

Pris: 1.800 kr. for alle 3 workshops, som betales ved tilmelding.

Tilmelding:

Du tilmelder dig ved at ringe til Gitte på 24847244 eller sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navn, adresse, email og telefonnr, hvorefter jeg sender en faktura til betaling. 

Målgruppe

Jeg har tidligere undervist mennesker med Torticollis, men langt det meste af den viden jeg har herfra, kan også kan bruges til andre dystoniformer. Vi kommer til at arbejde med hele kroppen og livet som helhed. Skriv eller ring meget gerne, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er noget for dig. Hvert forløb tilpasses de deltagere, der er på kurset. 

Om Gitte

PortoJeg har selv cervical dystoni (torticollis). Jeg har været rigtig dårlig, men har det i skrivende stund godt på vej. Jeg går stadig til botox, men er i gang med udtrapning. Jeg har været i USA New Mexico på Spasmodic Torticollis Clinic (2018), og i Portugal på Dr. Farias' workshop (2019), individuel online session i '20 og workshop igen i '21. Det er min passion at finde mere positive alternativer, til den måde man traditionelt behandler os med dystoni på i Danmark.

Jeg har arbejdet med undervisning, mennesker i krise hele mit liv som HR-specialist og de seneste 14 år også som massageterapeut. Jeg er derfor trænet i at støtte mennesker og at se, hvad der er brug for at arbejde med lige nu. Det kan være fysisk træning, at få rettet din måde at gå på til, men også at få hjælp til at geare ned i aktiviteterne, skifte job, ændre kost mv. Dystoni giver tit anledning til større livsændringer, som gør godt på flere måder.

Hvorfor Dr. Farias

Jeg har undersøgt alt, hvad jeg har kunnet finde om dystoni, og først da jeg stødte ind i Dr. Farias mødte jeg et mennesker, der har en helt unik og moderne forståelse, som gav mig et håb. Et håb som jeg så gerne vil videregive til andre. Derfor vil du opleve at jeg læner mig meget op af hans viden, men jeg fortsætter min søgen, der bl.a. har ført mig gennem flere bøger om neuroplasticitet. Jeg har desuden et tæt samarbejde med Danmarks førende fysioterapeut Lene Vang.

Jeg vil til hver en tid varmt anbefale workshops hos Dr. Farias. Mine workshops er ikke en erstatning for det, men kan være en god måde at komme i gang på, og så er det på dansk og for de fleste overskueligt i forhold til rejsetid.

Praktisk

PsykologhusetKurset foregår i hyggelige lokaler i Psykologhuset, Centrumgaden 7, 2750 Ballerup. Da der desværre ikke er nogen elevator, skal du være i stand til at gå på trapper til 1. sal.

Kursusstedet ligger ca. 10 minutter fra Ballerup station.

Forplejning

Der vil være kaffe og the og frugt.

 

Frameldings- og afbestillingsregler

Aflysning af kursus

 

 

 

Jul og Nytår

Klinikken holder lukket fra den 13. december til den 14. januar pga kurser og juleferie.

Alle ønskes en glædelig jul og ikke mindst et lyst og opmuntrende nytår.