Dystoniworkshop

Stenibalance

Har du lyst til et forløb med en fast gruppe, der alle har dystoni og som arbejder med programmet på platformen www.fariastechnique.com?

Vi mødes 5 gange i foråret og deler fremskridt og udfordringer. Hver gang tager vi fat i et tema, og du har mulighed for at blive justeret til i forhold til de ting, du ikke selv ser. Hjernen er blind på det den er blind på. Derfor anbefaler Dr. Farias også at man 10% af tiden arbejder med én, der kompetent kan hjælpe og som man kan spille bold opad. Dette gav mig idéen til disse workshops. Meditation indgår på alle workshops.

Når man har dystoni handler alt om at komme i balance. Balance i vejrtrækning, øjenbevægelser, måden at gå på, bevægelser i kroppen samt balance i livet. Der er ikke kun én dør, men mange ting, der spiller ind. Det kan blive lidt uoverskueligt at stå med det alene. Det gode er, at der er en masse man kan gøre, for at arbejde med sin tilstand og med tiden få færre symptomer.

Der er plads til 10 deltagere, hvor tryghed er udgangspunktet. Sammen støtter vi hinanden og bevarer engagementet med at fortsætte rejsen mod at blive symptomfri.

Alle workshops foregår fredag kl. 14 - 17.

Ser du først dette efter kursusrækken er gået i gang, og vil du gerne være med, så ring til mig på 24847244. Vi finder en løsning.

Datoer og indhold

Hver gang sætter vi lys på vores fremskridt og udfordringer og inspirerer hinanden til at fortsætte og finde den rette vej. Alle møder afsluttes med en guidet meditation, hvor man ligger ned og slapper af og får dagens indtryk til at falde på plads i kroppen. Temaerne skifter fra gang til gang efter deltagernes behov og inspiration jeg møder. Jeg inspireres og oversætter en stor del af Dr. Farias' bøger, oplæg på platformen og mine egne møder med ham.

10. januar
7. februar
13. marts
17. april
22. maj

Pris

2.750 kr. for alle 5 workshops, der betales ved tilmelding (kan efter aftale deles i 2 rater).

Tilmelding:

Du tilmelder dig ved at ringe til Gitte på 24847244 eller sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navn, adresse, email og telefonnr, hvorefter jeg sender en faktura til betaling. 

Målgruppe

Jeg har tidligere undervist mennesker med Torticollis, men langt det meste af den viden jeg har herfra, kan også kan bruges til andre dystoniformer. Vi kommer til at arbejde med hele kroppen og livet som helhed (som Dr. Farias' platform også lægger op til). Skriv eller ring meget gerne, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er noget for dig. Hvert forløb tilpasses de deltagere, der er på kurset.
Kurset foregår i min klinik, som ligger på første sal. Der er ikke elevator.

Onlineprogrammet

Det forventes at du, inden vi mødes første gang, tilmelder dig og følger onlineprogrammet i dit eget tempo. Derfor vil det også være forskelligt, hvor man er, eftersom udgangspunktet også er forskelligt, men det er der fint plads til på disse møder.

Om Gitte

PortoJeg har selv cervical dystoni (torticollis). Jeg har været rigtig dårlig, men har det i skrivende stund godt på vej. Jeg går stadig til botox, men har en plan for udtrapning over noget tid. Jeg har været i USA New Mexico på Spasmodic Torticollis Clinic (2018), og i Portugal på Dr. Farias' workshop (2019). Jeg har en passion i at finde mere positive alternativer, til den måde man behandler os med dystoni på i "det etablerede system".

Jeg har arbejdet med undervisning, mennesker i krise hele mit liv som HR-specialist og de seneste 13 år også som massageterapeut. Jeg er derfor trænet i at støtte mennesker og at se, hvad der er brug for at arbejde med lige nu. Det kan være fysisk træning, at få rettet din måde at gå på til, men også at få hjælp til at geare ned i aktiviteterne, skifte job, ændre kost mv. Dystoni giver tit anledning til større livsændringer, som gør godt på flere måder.

Om Dr. Farias

Jeg vil til hver en tid anbefale at tage på workshop hos Dr. Farias. Det gode er, at man sagtens kan starte på platformen og også i denne gruppe, og så evt. senere tage en workshop. Flere af deltagerne, da jeg var afsted, havde være på platformen i et stykke tid, mens jeg selv var ny.

Praktisk

Kurset foregår i mine hyggelige daglige kliniklokaler. Da der ikke er nogen elevator, skal du være i stand til at gå på trapper til 1. sal.

Parkering er tidsbegrænset i området, men du kan holde på Gl. Rådhusvej eller ved Ballerup Rådhus, hvor der ikke er tidsbegrænsning. Der er få minutters gang til kursusstedet herfra.

Kursusstedet ligger ca. 10 minutter fra Ballerup station.

Forplejning

Der vil være kaffe og the og frugt.

 

Frameldings- og afbestillingsregler

Aflysning af kursus

 

 

 

OBS! NY ADRESSE

Klinikken er flyttet til Centrumgaden nr. 9, 1. i Ballerup, tæt på hvor klinikken før lå. Velkommen i nye hyggelige rammer.