Behandling til mennesker med dystoni

Nakkemassage

En lille men vigtig brik i helingsprocessen kan være at få arbejdet med de restriktioner man har i kroppen. Har man dystoni, har man som regel problemer mange steder i kroppen. Der kan være flere "ildebrænde", der skal slukkes. En anden ting, som disse behandlinger kan er at hjælpe den dystoniramte med at forbedre det parasympatiske nervesystem (slap-af-systemet), som altid har det svært, når man har dystoni. Med andre ord lærer du dig selv at kende i en mere afslappet version, så du også bedre kan arbejde med at tage vare på det og dig i hverdagen.

Det er vigtigt at understrege, at behandling ikke kan stå alene. Du forventes selv at ønske arbejde med at få det bedre på alle mulige andre fronter. Dystoni er komplekst, og kan derfor ikke kun løses med én ting. Men jævnlige behandlinger kan støtte lige præcis den proces. Det er også vigtigt, at du ved at HELE din krop bliver behandlet, også selvom du kommer med et nakkeproblem. Også det er en vigtig brik i at få det bedre, nemlig at komme væk fra det store fokus problemområdet som regel har fået.

Min arbejdsform afhænger af, hvad du har brug for. Som regel ønsker man dyb og og hård massage, når man har det værst, men man bør faktisk havde det omvendte. Hjernen skal ændres, og det kræver et nyt sprog - også i behandling. Derfor er det vigtigt, at du efter første gang kan mærke, at du har tillid til processen og til de behandlinger du får hos mig. Jeg er kontinuerligt på jagt efter bedre og mere effektive behandlinger til mennesker til dystoni. Det er ikke et område, der er forsket særligt meget i, eller skrevet særligt meget om. Jeg ved dog af egen erfaring, hvor vigtigt det er med berøring, kontinuitet, hjælp til at forstå hvad der sker i kroppen, og ægte nærhed og omsorg fra et andet menneske.

Første gang vil jeg anbefale, at du booker en "massage plus", så vi har god tid til lidt snak til at til at jeg kan lære din krop at kende.

Jeg vil glæde mig til at møde dig.

Vær opmærksom på, at jeg har klinik på første sal uden elevator.

 

obq blue1

Følg med på Facebook

Du kan følge med i nye tilbud, aktiviteter og kurser samt tips og gode historier på facebook

Arrangementer/Kurser

Meditationsaftener
Et helt vidunderligt miks af oplæg og meditation med støtte fra klangskålenes lyde. Til dig der ønsker at lære at meditere og som søger et fællesskab omkring meditation og dit indre liv.
kl. 19 - 21.
Pris 175 kr. (betaling ved tilmelding)
14. Januar
18. Februar
17. Marts
21. april
26. maj

Introduktionskursus - afspænding med klangskåle
Over to aftener introduceres du til klangskålene og klangens verden.
Kl. 19 - 21. Pris for begge aftener (betales samlet ved tilmelding): 700 kr.
5. + 12. marts
12. + 19. november

Skønhed og klang
Lær en behandling, der forener skønhed med afspænding.
Forudsætning: Introduktionskursus
kl. 13 - 18. Pris: 875 kr.
15. maj
20. november

Mennesker i stress og krise - 2 dages kursus for eksperter
Lær at håndtere stressfeltet kompetent. For ledere, tillidsrepræsentanter, HR og alle andre, der arbejder med stressramte.
27. - 28. maj i Silkeborg
3. - 4. november i Silkeborg

Åbningstider

Mandag:  11.30 - 18.00

Tirsdag: 10.00 - 19.00

Onsdag: Lukket

Tordag: 10.00 - 18.30

Fredag: 10.00 - 17.00

Finder du ikke den tid du søger, eller har du brug for en akuttid, så ring eller skriv.

Træffes kun efter aftale.