Frø

Samtaler/individuel rådgivning

Det kan virke uendelig uoverskuelig, når man har dystoni. Mange har også flere ting at slås med. Har du brug for at få en professionel snak om din situation, dine symptomer, handlemuligheder, eller hvad end der fylder, så kan dette være det rigtige for dig. Det kan også være, at du gerne vil mødes med mig før du tilmelder dig et workshopforløb eller et kursus. Mange af mine klienter gennem årerne siger, at det at mødes med mig, kan gøre, at verden ser meget klarere ud og at man har det bedre, end da man kom. Jeg gør mit bedste for at gøre det bedste for dig.

Hvis du kan, må du meget gerne skrive til mig senest et par dage før med oplysninger om, hvad du fejler og hvad du ønsker at vi bruger tiden på. Kan du ikke, eller har du ikke overskud, så er det også helt ok.

Min klinik ligger desværre på 1. sal, så du skal være i stand til at komme op ad trapper. Kan du ikke det, så kontakt mig. Måske kan vi finde ud af at mødes et andet sted.

Pris: 795 kr. (60 min + forberedelse)

 

 

 

OBS! NY ADRESSE

Klinikken er flyttet til Centrumgaden nr. 9, 1. i Ballerup, tæt på hvor klinikken før lå. Velkommen i nye hyggelige rammer.

Sommerferie

Klinikken holder sommerferielukket i uge 31 - 33.