brain 4490836 960 720Dystoni - Online møde

Samtaler kan foregå i min klinik i Ballerup, men også på Zoom. Jeg bruger selv onlinemøder med den førende ekspert indenfor dystoni Dr. Farias i Toronto til at blive justeret til, holdt til ilden og finde nye veje og når jeg går i stå på vejen mod at få det bedre. Der er mange muligheder for at fare vild, når man har dystoni, og de fleste har brug for nogen at spille bold op ad. Nogen som har gået vejen før. Inspiration til samtalen: 

  • Måske du lige har fået diagnosen og har svært ved at finde ud af, hvad der op og ned.
  • Du har svært ved at finde vejen op af et hul du er havnet i.
  • Du overvejer at begynde at træne på dystoniplatformen, men er usikker på om det er noget for dig?
  • Du kan ikke overskue engelsk på dystoniplatformenplatformen, og måske heller ikke at komme på kursus i Silkeborg eller workshop i Ballerup. Individuelle samtaler kan være starten på noget nyt for dig.
  • Der er ingen begræsninger for, hvad vi kan snakke om i forhold til dystoni og din livssituation. Jeg ved dog ikke noget om hjerneoperationer og canabis.

Pris: 810 kr. (1 time)

Ønsker du at booke tid, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt hvad du evt. foretrækker. Jeg booker herefter mødet i Zoom, hvorefter du modtager en mail og blot skal følge anvisningerne heri til vore møde.

For mange (incl. mig selv) er det en stor hurdle med computermøder, men det er slet ikke så svært. Jeg vil glæde mit til at tale med dig.

 

 

 

Jul og Nytår

Klinikken holder lukket fra den 13. december til den 14. januar pga kurser og juleferie.

Alle ønskes en glædelig jul og ikke mindst et lyst og opmuntrende nytår.