Introduktionskursus - Afspænding med klangskåle

Er du nysgerrig på klangens toner og vibrationer, og har du lyst til selv at få skålene i hænderne, så er disse to arrangementer måske noget for dig. Kurset er opdelt i 2 dele, På begge kurser indgår små klangmeditationer. Alle kurser er små hold (maks 8 deltagere).

Dem Klang lauschen

Introduktionskursus 1

På dette kursus fordyber vi os i skålene, hvad de kan og hvordan man anslår dem. Vi leger med lyden, så du får en god fornemmelse af, hvad klangskålene kan udrette. Jeg har skåle til salg i klinikken, hvis du får lyst til at købe din helt egen skål med hjem. 

Vi starter og slutter aftenen med klangmeditation. Forhåbentlig føler du dig glad og løftet efter en skøn aften - det er fortryllende.

Se datoer for arrangement til højre på denne side eller på facebook

 

Klangmassage fødder Introduktionskursus 2

Denne aften følger vi op på, hvad der er sket siden introduktionskursus 1. Er der nogen, der har leget med klangen derhjemme, så hører vi erfaringerne. Fokus er på at lære dig at sætte skålene på kroppen, så du kan give en klangafspænding, som du dele familie og venner. Du både modtager og giver en klangafspænding.

Vi starter og slutter aftenen med klangmeditation. Velkommen til en sjov og skøn og helt speciel aften.

Se datoer for arrangement til højre på denne side eller på facebook

Pris for begge kurser (betales af én gang): 650 kr.

Se også klangmassage og Meditation med klangskåle

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at sende en SMS til 24847244 eller en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navn, tlf.nr og e-mail. Jeg skriver tilbage og bekræfter din tilmelding, hvorefter du indbetaler 650 kr. Du er endeligt tilmeldt, når du har betalt kursusgebyret.

Datoer

Se kollonen til højre

Køb af skåle

Du har mulighed for at købe en universalskål med hjem til 1.279 kr. samt en kølle. Jeg kan skaffe andre skåle og køller til dig, hvis du ønsker det.

Afbud

Kursusgebyret kan refunderes frem til 1 uge før kurset. Herefter betales 200 kr. i afbestillingsafgift. Tilbagebetaling af kursusgebyret senere end to dage før kursusstart er ikke muligt.

Aflysning af et kursus

Det kan sket at et kursus aflyses pga.  for få tilmeldte. I givet fald får du besked senest 2 dage før. Senere aflysning vil kun forekomme, hvis læreren akut bliver ude af stand til at varetage undervisningen på grund af sygdom eller force majeure.

Du vil blive tilbudt overflytning til et erstatningskursus ved først givne lejlighed.Såfremt det ikke er muligt at finde et andet kursus, du ønsker at deltage på, refunderes din indbetaling på mobilepay.

OBS! NY ADRESSE

Klinikken er flyttet til Centrumgaden nr. 9, 1. i Ballerup, tæt på hvor klinikken før lå. Velkommen i nye hyggelige rammer.

Sommerferie

Klinikken holder sommerferielukket i uge 31 - 33.