blomster i klangskålMeditation med klangskåle

Meditation med klangskåle er en helt speciel og vidunderlig oplevelse. Klangen har evnen til at bringe os hurtigere ind i den meditative tilstand. Klangens toner "tager dig blidt i hånden", og guider tankerne til at falde til ro, så du kan mærke og opleve stilhed og klarhed. På den måde er den en fin hjælper, når sindet og tankerne skal falde til ro. Stilheden kan være svær at rumme, og mange oplever at tankene bare vokser, men her er fyldes rummet at blide behagelige toner, og bringer dit indre godt på vej. 

Aftenen er opdelt i to trin. Først laver vi en siddende meditation til klangens toner, hvor jeg guider dig i en basismeditation. Her benytter vi kroppen og åndedrættet til at få tankerne til at flytte i baggrunden. Efter en kort pause guider jeg en liggende klangmeditation, hvor fokus er på afspænding. Her slipper du af med stress og får en stund til at bare være med dig selv. Du mærker klangens vibrationer brede sig i kroppen, og får samtidig en blid massage helt ind på celleplan.

Har du lyst til at være med i et åbent fællesskab, hvor vi opbygger fortrolighed til klangmeditation, os selv og hinanden, så er du hjertelig velkommen, også selvom du aldrig før har prøvet meditation eller klang.

Jeg er Peter Hess certificeret klangterapeut fra Nordlys og bruger rigtige spilleskåle med de smukkeste lyde.

Jeg følger selv et kontinuerligt meditations- og udviklingsforløb på Nordlys hos Philip Neess.

Det hele tager ca. 2 timer og koster 185 kr.
Der er plads til 8 deltagere.

Se også
"Introduktionskursus - afspænding med klangskåle"
"Klangmassage"
"Skønhed med klang"

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at sende en SMS til 24847244 eller en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navn og tlf.nr. Jeg skriver tilbage og bekræfter din tilmelding, hvorefter du indbetaler beløbet på mobilepay 81613. Du er endeligt tilmeldt, når du har betalt kursusgebyret.

Datoer

Se kollonen til højre.

Afbud

Kursusgebyret kan refunderes frem til 2 dage før kurset på mobilepay, herefter refunderes beløbet ikke.

Aflysning af et kursus

Det kan sket at et kursus aflyses pga. for få tilmeldte. I givet fald får du besked senest dagen før. Senere aflysning vil kun forekomme, hvis læreren akut bliver ude af stand til at varetage undervisningen på grund af sygdom eller force majeure.

Du vil blive tilbudt overflytning til et erstatningskursus ved først givne lejlighed. Hvis det ikke er muligt at finde et andet kursus, du ønsker at deltage på, refunderes din indbetaling.

Arrangementer/Kurser

Meditationsaftener
Et helt vidunderligt miks af oplæg og meditation med støtte fra klangskålenes lyde. Til dig der ønsker at lære at meditere og som søger et fællesskab omkring meditation og dit indre liv.
kl. 19 - 21.
Pris 175 kr. (betaling ved tilmelding)
14. Januar
18. Februar
17. Marts
21. april
26. maj

Introduktionskursus - afspænding med klangskåle
Over to aftener introduceres du til klangskålene og klangens verden.
Kl. 19 - 21. Pris for begge aftener (betales samlet ved tilmelding): 700 kr.
5. + 12. marts
12. + 19. november

Skønhed og klang
Lær en behandling, der forener skønhed med afspænding.
Forudsætning: Introduktionskursus
kl. 13 - 18. Pris: 875 kr.
15. maj
20. november

Mennesker i stress og krise - 2 dages kursus for eksperter
Lær at håndtere stressfeltet kompetent. For ledere, tillidsrepræsentanter, HR og alle andre, der arbejder med stressramte.
27. - 28. maj i Silkeborg
3. - 4. november i Silkeborg