Klang hage 200x200Skønhed med klang - Behandling

Få en skønhedsbehandling med klangens vibrationer. Behandlingen omfatter bl.a. en dejlig ansigtsmassage med både klangmassage og oliemassage.
I denne behandling ligger du kun på ryggen.
Du bliver dejlig afslappet, slipper af med stress og får grundigt masseret ansigtets bindevæv og mange muskler.
Prøv det!

Pris: 560 kr. (45 min)

Skønhed med klang - Kursus

Har du været på introduktionskursus i klang (læs mere her) eller klang 1 (som udbydes på Nordlys), kan du tage dette lille kursus på 5 timer, og lære selv at give en skønhedsbehandling med klangskåle til andre. Se i menuen til højre, hvornår næste kursus er. Vi har en fantastisk dag, hvor du både modtager og giver behandling, og du får udleveret et udførligt og professionelt undervisningsmateriale, som du kan støtte dig op af i behandlingerne.
Der vil være skåle til rådighed, som kan lånes på dagen og evt. købes med hjem.

Målgruppe: Alle der er interesserede og som har været på "introduktion til afspænding med klangskåle" hos mig eller "Klang 1" på Nordlys.

Pris: 875 kr.

Datoer

Se kollonen til højre.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at sende en SMS til 24847244 eller en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navn, tlf.nr og e-mail. Jeg skriver tilbage og bekræfter din tilmelding, hvorefter du indbetaler beløbet senest én uge før arrangementet. Du er endeligt tilmeldt, når du har betalt kursusgebyret.

Afbud

Kursusgebyret kan refunderes frem til 1 uge før kurset. Herefter betales 200 kr. i afbestillingsgebyr. Tilbagebetaling af kursusgebyret senere end to dage før kursusstart er ikke muligt.

Aflysning af et kursus

Det kan sket at et kursus aflyses pga. for få tilmeldte. I givet fald får du besked senest 2 dage før. Senere aflysning vil kun forekomme, hvis læreren akut bliver ude af stand til at varetage undervisningen på grund af sygdom eller force majeure.

Du vil blive tilbudt overflytning til et erstatningskursus ved først givne lejlighed.

OBS! NY ADRESSE

Klinikken er flyttet til Centrumgaden nr. 9, 1. i Ballerup, tæt på hvor klinikken før lå. Velkommen i nye hyggelige rammer.

Sommerferie

Klinikken holder sommerferielukket i uge 31 - 33.