Massage

For at mindske risikoen pga. corona tilbyder jeg i øjeblikket primært massage af fødder, ben, baller, læn, ryg, skuldre, nakke og arme. Det meste, når du ligger på maven. Du kan også booke en klangmassage, der foregår med tøj på kroppen og uden hudkontakt. Du kan læse her, hvordan behandling foregår og se billeder af min klinik, som for tiden er rykket hjem, for at kunne arbejde bedst muligt efter Sundhedsstyrelsens anvisninger.

Du kan vælge mellem:

Massage til kvinder

Massage til børn

Gravide, nybagte mødre og babyer

Udvikling med massage

Specialmassage til stressramte

Klangmassage

Kvinder med kræft

Du får hjælp til hurtigst muligt at blive smertefri, velfungerende og glad. Du bliver mødt med nærvær, og en hensyntagen til hvem du er, og hvor du er. Der er altid god tid til dig i hyggelig og professionelle rammer.

Massagen foregår på en specialbriks med huller til brysterne, som mange er rigtig glade for. Hvis vejret er koldt, supplerer jeg med et varmetæppe og opvarmet olie, så du hurtigt synker ned i en skøn afslappet tilstand.

Jeg arbejder målrettet med at vedligeholde mig selv og mit arbejde, så du altid oplever nærhed og friskhed, når du kommer hos mig, og føler dig godt tilpas, lettet og inspireret, når du går fra behandlingen.

 

Jeg har speciale i kvinder og børn. Mænd henvises til andre Nordlys-behandlere.

obq blue1

Procedurer - Corona

Velkommen til forsvarlig, effektiv og professionel behandling. Jeg har beskrevet procedurene for mit arbejde under corona her

OBS! NY ADRESSE

Klinikken er flyttet til Centrumgaden nr. 9, 1. i Ballerup, tæt på hvor klinikken før lå. Velkommen i nye hyggelige rammer.

Sommerferie

Klinikken holder sommerferielukket i uge 31 - 33.

Følg med på Facebook

Du kan følge med i nye tilbud, aktiviteter og kurser samt tips og gode historier på facebook

Åbningstider

Mandag:  11.30 - 18.00

Tirsdag: 10.00 - 19.00

Onsdag: Lukket

Tordag: 10.00 - 18.30

Fredag: 10.00 - 17.00

Finder du ikke den tid du søger, eller har du brug for en akuttid, så ring eller skriv.

Træffes kun efter aftale.