Massage i Coronatid

Mit fokus er at skabe tryghed og gode rammer, hvor jeg kan give dig lige præcis det, som du har brug for. Jeg arbejder 100% efter sundhedsstyrelsens anvisninger og sundhedsrådets anvisninger til behandlere. Jeg har højst 4 klienter om dagen med mindst en halv time i mellem.

Jeg bruger mundbind i alle behandlinger, dog ikke i vores indledende møde, hvor vi kan holde afstand. Du er velkommen til selv at bære mundbind, som ekstra foranstaltning, men det er ikke et krav. Som sædvanligt, skal du have det godt hos mig, og føle dig tryg i den plan for din behandling, som vi lægger sammen. Når disse rammer og sikkerhed er på plads, er det muligt at give lige så dejlige, trygge, nærværende og hjælpesomme behandlinger som jeg plejer.

Hvis du har symptomer på luftvejsinfektion, dvs. hvis du hoster, nyser, har feber, muskelsmerter eller ondt i halsen, vil jeg bede melde afbud på 24847244.

Sådan foregår det

Inden du ankommer, har jeg gjort klart til dig. Alt er vasket/sprittet af: Briks, hovedstøtten (pude+stativ), puder, bord, stole, olieflaske og bælte, kuglepen, stempel, vindueskarm og WC. Når du ankommer, og har parkeret jakke og sko, går vi  ind i klinikværelset, og starter med at spritte hænder (alternativt kan du gå på toilettet og vaske hænder, hvis du ikke tåler håndsprit).

Inden massagen tager vi en lille snak og planlægger massagen sammen. Når vi er færdig med den indledende snak, gør jeg klar og tager mundbind på, mens du tager tøjet af. Jeg giver massage, som vi har aftalt det i samtalen. Du ligger på et lagen og har et lagen og evt. tæppe over dig. Hovedstøtten er helt pakket ind i betræk. Alt klienten har været i berøring med, vaskes efterfølgende ved mindst 60 grader.

Når massagen er færdig, går jeg ud og vasker hænder mens du stille og roligt kommer til dig selv. Jeg kommer ind til dig igen, og hører hvordan du har det. Du tager tøj på, og vi klarer betalingen og evt. ny aftale. Har du brug for vand, tilbyder jeg engangsglas. Du er selvfølgelig også velkommen til at tage dit eget vand med.

Jeg håber at alt dette, som jo i virkeligheden blot er nogle nye rutiner, vil gøre at du føler dig tryg og godt tilpas i mine hænder. Jeg glæder mig til at se dig. Er der noget du er i tvivl om, eller føler dig usikker på, så skriv eller ring gerne på 24847244.

 

 

obq blue1

Corona

Klinikken er lukket pga national nedlukning.

Velkommen til forsvarlig, effektiv og professionel behandling. Jeg har beskrevet procedurene for mit arbejde under corona her

OBS! NY ADRESSE

Klinikken er flyttet til Centrumgaden nr. 9, 1. i Ballerup, tæt på hvor klinikken før lå. Velkommen i nye hyggelige rammer. Du kan se billeder her

Åbningstider

Mandag: 10.00 - 18.30

Tirsdag: 10.00 - 18.00

Onsdag: Lukket

Torsdag: 10.00 - 18.00

Fredag: 10.00 - 17.00

Finder du ikke den tid du søger, eller har du brug for en akuttid, så ring eller skriv.

Træffes kun efter aftale.