Massage til børnbornemassage lille

Børn elsker at få massage og er vant til berøring på en helt anden måde end os voksne. Det er godt for dem, både hvis de har spændinger men også hvis det bare har det lidt svært i øjeblikket og trænger til lidt ekstra omsorg.
Vi plejer rigtigt at hygge os, mens barnet får massage, og tit snakker vi om alt muligt fra heste til perler og Mariospil. Jeg starter massagen, der hvor barnet har lyst og det er barnet der styrer (med hjælp fra mig), hvor massagen skal bevæge sig hen. Mange er f.eks. vant til at få massage på ryggen, og stå starter vi der, mens det for andre er mindre "farligt", hvis jeg starter med at nusse lidt på fødderne. De behøver ikke have tøjet af, men som regel ryger meget af det undervejs.
Anorektiske piger har jeg gjort mig gode erfaringer med. I massagen kan de finde frirum fra sygdommen og bare forsøge at nyde (eller lære at nyde) kroppen som den er. Det samme gælder for børn, der er i et længere sygdomsforløb (men som er raske nok til at få massage).
Jeg afpasser tiden til det, som barnet har lyst til/behov for. Målet er, at det bliver en god oplevelse for barnet. Der er afsat 45 min, men du må være forberedt på, at al tiden måske ikke bruges.
Det er en forudsætning, at barnet selv har lyst til at få massage, og så er det ok, at man er lidt genert, når man kommer. Det plejer at gå over.
Mor/far er med til vi har aftalt, hvad der skal ske, barnet føler sig tryg, og jeg har fået relevante oplysninger. Herefter kan man blive eller gå en tur, afhængig af hvad begge parter har det bedst med.

Er der problemer, du ønsker at vende inden massage, så slå endelig på tråden.

Pris: 580 kr. (op til 14 år)

obq blue1

Tryghed

Velkommen til en professionel og nærværende behandling. Du finder en beskrivelse af min måde at arbejde på her

Jul og Nytår

Klinikken holder lukket fra den 13. december til den 14. januar pga kurser og juleferie.

Alle ønskes en glædelig jul og ikke mindst et lyst og opmuntrende nytår.

Følg med på Facebook

Du kan følge med i nye tilbud, aktiviteter og kurser samt tips og gode historier på facebook

Åbningstider

Mandag: 9.00 - 18.30

Tirsdag: 10.00 - 18.00

Onsdag: Lukket

Torsdag: 9.00 - 18.00

Fredag: 9.00 - 17.00

Træffes kun efter aftale.