Babymassage

Babymassage under fod

Alle i alderen ca. 2 måneder til 3 år, kan have glæde af babymassage. Man kan have barnet med eller modtage undervisning på en babydukke. Hvis barnet er med, fungerer det bedst, før barnet bliver for mobilt.

Som mor er det naturligt, at røre og nusse sit barn. En lidt mere struktureret massage giver dig og dit barn en "hyggerutine", som I kan få gavn af i mange år fremover. Det hjælper jer desuden til at holde fast i det tætte bånd, som I havde sammen i graviditeten.

Babymassage og -træning er "hjerneguf", som hjælper barnet til at udvikle sin hjerne, så der bliver plads til at skulle lære nye ting hen ad vejen. Huden (det er føle) er det sprog barnet har kendt længst (siden det lå i maven). Dvs. at når du giver dit barn massage, "taler du barnets sprog" og hjælper barnet med at mærke, hvor det går til (du bliver med andre ord barnets spejl).

Babymassage øger barnets kropsbevidsthed, kan løsne spændinger, stimulere vejrtrækning, blodcirkulation, immunforsvar og fordøjelse samt lindre mavesmerter. Babymassage stimulerer desuden den følelsesmæssige binding mellem forældre og barn.

Jeg giver dit barn massage, hvis det har lyst til det, og samtidig underviser jeg dig i, hvordan du selv giver dit barn massage. Har dit barn ikke lyst til at få massage den dag, sover, ammer eller har han/hun lige spist, viser jeg i stedet på min "baby-dukke" eller på dig. Du kan også øve dig på dukken. På den måde er du sikker på altid at få noget med hjem.

I kan også være to mødre og børn, der deles om sessionen.

Du lærer 1-2 kropsdele pr. gang, f.eks. mave, ben, ryg, hoved, arme og forside samt forskellige relevante træningsøvelser, I kan bruge derhjemme. Der er afsat 60 min. til det hele.

Pris: 670 kr.

obq blue1

Tryghed

Velkommen til en professionel og nærværende behandling. Du finder en beskrivelse af min måde at arbejde på her

Jul og Nytår

Klinikken holder lukket fra den 13. december til den 14. januar pga kurser og juleferie.

Alle ønskes en glædelig jul og ikke mindst et lyst og opmuntrende nytår.

Følg med på Facebook

Du kan følge med i nye tilbud, aktiviteter og kurser samt tips og gode historier på facebook

Åbningstider

Mandag: 9.00 - 18.30

Tirsdag: 10.00 - 18.00

Onsdag: Lukket

Torsdag: 9.00 - 18.00

Fredag: 9.00 - 17.00

Træffes kun efter aftale.