Efterfødselsmassage

efterfoedselsmassage topTiden på barsel er en tid, hvor du i høj grad drager omsorg for andre end dig selv. Hertil kommer at din krop har været ekstra på arbejde i både graviditeten og fødslen.

Massagen får dig til slappe af, fylder ny energi på tanken og du nyder samværet med dit barn på en anden måde. Har du ømme skuldre/nakke, behandler jeg selvfølgelig det.

Du er meget velkommen til at have den lille med. Det er ikke altid de små sover, men så plejer vi at finde en måde, som passer jer. Nogen vælger at have én med, der går en tur med barnevognen, mens mor får massage, og hvor de kan komme op med den lille, hvis han/hun bliver ked af det. Hvad du vælger, er helt op til dig. Det vigtigste er, at du har det godt med det, og I har aftalt, hvad planen er, hvis det går skævt med pasningen. Så kan du bedre trygt slappe af og nyde din egen stund fuldt ud.

Hvis du har dit barn med, må du forvente en anden oplevelse end, hvis du har gået hos mig, da du var gravid, hvor du kunne få en fuld kropsmassage i fred og ro. Det er ofte det muliges kunst, hvor jeg, i samråd med dig, tilpasser massagen, så I begge får en god oplevelse.

Du modtager massage på en briks, hvor der er speciel plads til "ammebryster".

Du kan vælge at få en fuld kropsmassage eller en massage, hvor der sættes ekstra ind på læn, ryg, skuldre, nakke og arme. Du skal afsætte ca. en time (incl. en kort samtale og omklædning). Ønsker du en længere massage kan du booke en "massage plus".

Jeg er uddannet specielt til at give massage til kvinder, der lige har født og er i øvrigt også uddannet fødselshjælper (doula), så jeg ved hvad kroppen har brug for, og har forudsætningerne for at tale om fødselsoplevelser, hvis du har brug for det.

Pris: 680 kr.

obq blue1

Tryghed

Velkommen til en professionel og nærværende behandling. Du finder en beskrivelse af min måde at arbejde på her

Jul og Nytår

Klinikken holder lukket fra den 13. december til den 14. januar pga kurser og juleferie.

Alle ønskes en glædelig jul og ikke mindst et lyst og opmuntrende nytår.

Følg med på Facebook

Du kan følge med i nye tilbud, aktiviteter og kurser samt tips og gode historier på facebook

Åbningstider

Mandag: 9.00 - 18.30

Tirsdag: 10.00 - 18.00

Onsdag: Lukket

Torsdag: 9.00 - 18.00

Fredag: 9.00 - 17.00

Træffes kun efter aftale.