Massage til gravide

Tillykke med din graviditet!

Søger du en gravidmassør, der har speciale i gravidmassage, som forstår sig på alle graviditetens problemer, smerter og glæder og som er uddannet af en jordemoder i gravidmassage? Ønsker du massage på speciel gravidbriks med plads til både mave og barm? Så har du fundet det rette sted.

GravidUd over at være specialuddannet til at give gravide massage er jeg uddannet fødselshjælper (doula), så du er i trygge hænder hele vejen rundt, når du kommer hos mig. Jeg hjælper med massage, evt. øvelser og nogle gange er der brug for råd og støtte til problemstillinger i graviditeten og evt. bekymringer omkring fødslen. Jeg bruger rene specialblandede olier, der virker nærende og plejende til den gravide krop, ligesom massagen også er tilpasset mor og barn.

Massagen består primært af lange blide og omfavnende strøg, der er støttende for dig og dit barn, og får dig til at slappe af, så du kan nyde din krop og dit barn. Har du f.eks. lænde-/bækkensmerter, får du målrettet behandling her. Du skal have det så godt som muligt, når du går ud af døren.

Jeg har en briks med plads til mave og bryster, så du kan ligge godt på maven undervejs, hvis du ønsker det. Er du under ca. 160 cm høj er det muligt du ikke "passer i hullerne, men så har jeg en badering, du kan ligge i. Det kræver bare lige at du skriver til mig inden, så den er pustet op og klar til du kommer.

Læs artikelen om gravidmassage, som jeg har skrevet sammen med en jordemoder på "Min-mave.dk" her.

Du kan vælge mellem forskellige massager afhængig af behov, tid og økonomi. Alle tider er incl. en indledende kort snak, massage og omklædning.

Jeg er RAB-certificeret behandler (Registeret Alternativ Behandler godkendt af Sundhedsstyrelselsen), hvilket betyder at du kan få tilskud fra forsikringen til massage, hvis lægen anbefaler det, og forsikringsselskabet dækker den slags.

Gravidmassage plus

Til dig, der har ekstra brug for tid til samtale, hvis det f.eks. har været en svær graviditet, til dig der ønsker en massage med ekstra langsommelighed og fordybelse, eller til dig der bare gerne vil have mere massage. Incl. behandling af f.eks. væske, bækken- og lændesmerter.

Pris: 75 min 810 kr.

Gravidmassage

Du får massage af hele kroppen fra top til tå. Jeg behandler desuden evt. specifikke problemstillinger som væske i ben, fødder og arme, smerte i bækken, baller og læn samt ømhed i skuldre og nakke.

Man kan også vælge at bruge al tiden på massage på bagsiden, hvis man f.eks. ikke orker at vende sig eller har brug for ekstra fokus her. Med i massagen hører ben, baller, læn, ryg, skuldre, nakke og evt. arme. Områder, som ofte er belastet hos gravide. Har du smerter, bliver de også specifikt behandlet.

Pris: 60 min 680 kr.

Gravidmassage - bagside

Vælger du denne massage, ligger du på maven, og får massage af hele bagsiden, ben, baller, ryg, nakke, arme og hoved. Jeg behandler desuden evt. specifikke problemstillinger som smerte i baller og læn samt ømhed i skuldre og nakke. Har du brug for en massage, hvor du har ekstra brug for at få ro på systemet, eller har du en vanskelig graviditet, anbefales at booke 60 eller 75 min.

Pris: 45 min 580 kr.

Gået over tid?

 Er du gået over termin, så se mere her

Det kan gravidmassage

  • Øge dit velvære og gøre dig mere afslappet
  • Styrke kontakten til dit barn
  • Afbalancere kroppen, tankerne og følelserne i en tid med mange tanker og følelser
  • Lindre muskelsmerter i f.eks. læn og ryg og visse former for bækkensmerter
  • Mindske hævelser i ben/arme, hvis du er plaget af væske i kroppen
  • Stimulere dit immunsystem, der i forvejen er belastet, så du får en sund graviditet og er godt rustet til fødslen
  • Øge din bevægelighed
  • Afhjælpe søvnproblemer
  • Øge din kropsbevidsthed, så du lettere kan følge med i de mange forandringer, der sker i kroppen
  • Enhver påvirkning af dig, vil berøre barnet, så jo bedre du har det, jo bedre trives dit barn

obq blue1

Tryghed

Velkommen til en professionel og nærværende behandling. Du finder en beskrivelse af min måde at arbejde på her

Jul og Nytår

Klinikken holder lukket fra den 13. december til den 14. januar pga kurser og juleferie.

Alle ønskes en glædelig jul og ikke mindst et lyst og opmuntrende nytår.

Følg med på Facebook

Du kan følge med i nye tilbud, aktiviteter og kurser samt tips og gode historier på facebook

Åbningstider

Mandag: 9.00 - 18.30

Tirsdag: 10.00 - 18.00

Onsdag: Lukket

Torsdag: 9.00 - 18.00

Fredag: 9.00 - 17.00

Træffes kun efter aftale.