KlangmassageKlangmassage hånd

Klangmassage er massage på celleplan, som kan nå helt derind i kroppen, hvor hænderne ikke har adgang. Ud over at være en fantastisk behagelig oplevelse kan klangmassage anbefales til afspænding og mod smerter. Klangmassagen er også til dig, der  ønsker en behandling med tøj på.

I klangmassagen bruges flere forskellige størrelser skåle, som slås an, mens de står forskellige steder på kroppen. Der arbejdes med 1-2 skåle ad gangen på kroppen.

Noget af det bedste ved klangmassage er, at man ikke skal forholde dig til at have hænder, der arbejder på kroppen med fare for at noget kan gøre ondt. I stedet får man en smuk oplevelse af lyden fra skålene, når de spiller og en dejlig følelse af, hvordan lydens vibrationer arbejder i kroppen.

Skålene er håndlavede og fremstillet på en sådan måde, at lyden hovedsagelig forplanter sig ned i kroppen. Lyden er derfor også mild og behagelig.

Der er afsat 1 time til behandlingen incl. samtale og omklædning.

Pris: 600 kr.

Kombi af olie- og klangmassage

Som noget helt unikt kan du få både olie- og klangmassage i én behandling. Du modtager en afspændingsmassage af hele din krop samt en klangmassage til alle celler i kroppen. En fantastisk afspændende og livgivende behandling. Du skal afsætte ca. 75 min til samtale og behandling.

Pris: 795 kr.

Dyb nakkemassage i kombi med klangmassage

Denne behandling er en helt speciel vidunderlig cocktail. Først får du en dyb nakkemassage, og herefter puttes du under et tæppe og lader klangens vibrationer skabe  rum og plads til at ligge og slappe af og modtage en dyb og afspændende massage med lydene og vibrationerne fra klangskåle, der stilles på kroppens bagside og anslås blidt. Klangens aktiverer dit slap-af-system, så du kan slippe stress og endnu flere spændinger. Først arbejder vi, og derefter får du plads og rum til at slappe af i både nakken og resten af kroppen.

Nakken er et centralt område i vores krop, som kan stivne og "krølle sammen", når vi har travlt og glemmer vores krop. Hvis man har nakkeproblemer, får man ubevidst lagt låg på hele kroppen. Ved at åbne i nakken, får man adgang til hele den krop, der bærer én gennem livet, og som er fuld af ressourcer.

Behandlingen tager i alt ca. 1 time.

Pris: 670 kr.

 

Se også:

Introduktionskursus - Afspænding med klangskåle

Meditation med klangskåle

Skønhed med Klang

Se filmklip om klangmassage (Jeg bruger kun skåle og ikke stemmen i mine behandlinger)

obq blue1

Procedurer - Corona

Velkommen til forsvarlig, effektiv og professionel behandling. Jeg har beskrevet procedurene for mit arbejde under corona her

OBS! NY ADRESSE

Klinikken er flyttet til Centrumgaden nr. 9, 1. i Ballerup, tæt på hvor klinikken før lå. Velkommen i nye hyggelige rammer.

Sommerferie

Klinikken holder sommerferielukket i uge 31 - 33.

Følg med på Facebook

Du kan følge med i nye tilbud, aktiviteter og kurser samt tips og gode historier på facebook

Åbningstider

Mandag:  11.30 - 18.00

Tirsdag: 10.00 - 19.00

Onsdag: Lukket

Tordag: 10.00 - 18.30

Fredag: 10.00 - 17.00

Finder du ikke den tid du søger, eller har du brug for en akuttid, så ring eller skriv.

Træffes kun efter aftale.