Massage til kræftramte

BrystkraftAt få konstateret kræft er en rystende oplevelse, og selvom rigtig mange i dag overlever sygdommen, så bliver man med ét konfronteret med både livet og døden, og man mister fodfæstet i sit liv.

Selvom man står foran eller er midt i et forløb, så er der heldigvis også nogle ting man selv kan gøre og få hjælp til.

Massage

Massage giver tiltrængt ro i kroppen, og kan befri dig for nogle af de mange spændinger der uundværligt følger med så rystende en oplevelse.

Massagen kan også give dig følelsen af at komme tilbage til din krop, både efter operationen men også efter hver omgang kemo, hvis du skal igennem det.

Bindevævsmassage/arvævsmassage kan gøre belastningerne på din krop, som følge af operation så små som muligt.

Jeg er specielt uddannet til at give massage til kræftramt, og tager relevante hensyn til operation, lymfeproblematikker, medicinporte m.v.

Der er altid sat god tid af til dig, så vi kan nå at snakke om de ting, du har brug for, og du kan få lige præcis den behandling som du har brug for. Vi aftaler fra gang til gang, hvad du har brug for, og ændrer det når du kommer, hvis der er noget andet, der passer dig bedre den dag.

Jeg følger op på mail med ting du har brug for, og du kan altid ringe/skrive til mig undervejs i dit forløb, hvis du får brug for det.

Pris: 850 kr. første gang. Pris efterfølgende aftales individuelt afhængig af behov. Massage gives kun til kvinder.

Klangmassage

Klangmassage lyder måske lidt mystisk, men jeg har virkelig gode erfaringer med det som behandling i kemoforløb. Selvom kemoen skal give den kræftramte livet tilbage, så ændrer det ikke på den sorthed, og ødelæggelse det også skaber i kroppen. Mange oplever at livsgnisten sættes på hold og måske også langsomt formindskes. Klangmassage bringer glæden tilbage til kroppen, og bringer dig derfor også endnu mere tilbage til dig selv, så du bedre kan stå imod næste gang. Behandlingen foregår med tøj på.

Hver måned laver jeg klangmeditation, hvor man kan deltage gratis første gang, så det kan være en måde at komme og mærke lydene på, inden man evt. bestiller en behandling.

Pris: 860 kr. første gang. Pris efterfølgende aftales individuelt afhængig af behov. Klangmassage gives kun til kvinder,

En klient skrev engang til mig efter en klangmassage: "Du kan tro, at jeg har haft en god weekend. Den gode oplevelse med min krop var mere tiltrængt end jeg var klar over. Det var så skønt med positiv energi på og i kroppen og det har virkelig skruet op for mit humør. Jeg har været så glad hele weekenden - og er det stadigvæk- det er ellers lang tid siden! Jeg siger tak for en herlig energi og en god oplevelse."

Gratis foredrag

Ind i mellem holder jeg gratis aftener for folk med kræft. Jeg deler mine egne erfaringer fra det felt, og alt det, der har hjulpet mig til at vende godt tilbage til livet igen. Der er plads til både tårer og smil, men intentionen er, at man går derfra med mere livsglæde og et generelt løft af livsenergien. Der er plads til 10 personer, og man kan fint have en veninde/ven eller ægtefælde med. Aftenen vil være præget af nærhed og hygge, og har du brug for noget specielt, så sig til. Man kan komme helt som man er, både med kvalme, smerter, uden hår m.v. og får man brug for at ligge ned eller liste af undervejs, er det også helt ok. Vi laver også en lille meditation, hvis der er stemning for det. Hold øje med min hjemmeside eller facebookside, eller skriv hvis du er interesseret.

Meditation

Meditation kan på flere måder hjælpe dig gennem et sygdomsforløb. For det første hjælper det, ligesom massagen, med at reducere de mange stresshormoner, som i den grad hører den tid til. For det andet kan man i meditationen lære at finde ind til den raske, glade og almindelig dig, som er uafhængig af at kroppen er i forfald, af at mange af de ydre ting ligger i ruiner, og at man har mistet kontrollen over sit liv. Her kan du derfor lære at finde din styrke og ressourcer til at klare en stor del af det, du står i. Kig på hjemmesiden eller ring/skriv, hvis du er interesseret.

Min historie

Ud over min uddannelse, har jeg min egen historie og erfaring at trække på i dette felt. Jeg blev i 2012 opereret for brystkræft med efterfølgende kemoforløb og strålebehandling. I 2016 fik jeg konstateret æggestokkræft og var igennem 2 store operationer samt kemoforløb og efterfølgende 3 x tarmslyng. Jeg er har stadig, er kræftfri og har det godt :-). Du kan læse mere om min historie under "artikler"

 

obq blue1

Tryghed

Velkommen til en professionel og nærværende behandling. Du finder en beskrivelse af min måde at arbejde på her

Jul og Nytår

Klinikken holder lukket fra den 13. december til den 14. januar pga kurser og juleferie.

Alle ønskes en glædelig jul og ikke mindst et lyst og opmuntrende nytår.

Følg med på Facebook

Du kan følge med i nye tilbud, aktiviteter og kurser samt tips og gode historier på facebook

Åbningstider

Mandag: 9.00 - 18.30

Tirsdag: 10.00 - 18.00

Onsdag: Lukket

Torsdag: 9.00 - 18.00

Fredag: 9.00 - 17.00

Træffes kun efter aftale.