Massage

Nakkemassage

Har du lyst til at modtage en helt speciel massage, som møder dig, hvor du er med dine problemstillinger, og hvor massagen kobles med evt. konkret rådgivning?

Du får meget mere end "almindelig massage" i hyggelige omgivelser. Du bliver mødt nærværende og fokuseret som det hele menneske du er. Jeg bruger specialblandede olier, som efterlader din hud blød og velplejet og prøver på alle måder at tænke luksus og forkælelse ind omkring dig.

Du kan vælge mellem forskellige massager afhængig af tid, økonomi og behov. Alle tider er incl. en indledende kort snak, massage og omklædning.

Jeg er RAB-godkendt behandler (Registeret Alternativ Behandler godkendt af Sundhedsstyrelselsen), hvilket betyder at du kan få tilskud fra forsikringen til massage, hvis lægen anbefaler det og forsikringsselskabet dækker.

Jeg har speciale i kvinder og børn. Mænd henvises derfor til andre Nordlys-behandlere.

SkulderMassage (behandling og afbalancering)

Du får en effektfuld og omsorgsfuld massageform tilpasset dine behov. Jeg arbejder i dybden, der hvor du har brug for det og bruger forskellige teknikker som f.eks. bindevævs-,  triggerpunktsmassage og energiarbejde. Jeg kombinerer og sammensætter behandlingen helt specielt til dig hver eneste gang, afhængig af hvad du har brug for og hvad du ønsker.
Det anbefales at booke 75 min første gang, hvis du er igennem en svær tid, eller har mange eller store problemer, der skal vendes - og selvfølgelig også hvis du bare elsker massage, og gerne vil have god tid med hænder på.
Der er plads til en fuld kropsmassage i begge tidsrammer, men du kan også vælge at bruge tiden på f.eks. en benmassage eller en nakke-/rygmassage.

Pris:
60 min 660 kr.
75 min 785 kr.

Behandlingsmassage

Fokus er primært på fokuseret behandling af problemer og smerter i din krop. Det kan være fokus på f.eks. nakke, ryg eller ben. Jeg arbejder med med bindevævsteknikker, triggerpunkter i kombination med massage. Vil du have det mere afslappende med, der får dit system i ro anbefales det at booke længere tid.

Pris:
45 min 560 kr.

Stressmassage

Jeg har speciale i massage til stressramte. Læs mere her

 

Blå olieflaske

obq blue1

Sommerferielukket

Jeg holder ferielukket i uge 27 og i uge 29. Jeg er i klinikken i uge 28 og resten af sommeren.

Følg med på Facebook

Du kan følge med i nye tilbud, aktiviteter og kurser samt tips og gode historier på facebook

Åbningstider

Mandag:  11.30 - 18.00

Tirsdag: 12.30 - 19.00

Onsdag: Lukket

Tordag: 10.00 - 18.00

Fredag: 10.00 - 17.00

Finder du ikke den tid du søger, eller har du brug for en akuttid, så ring eller skriv.

Træffes kun efter aftale.