Udvikling med massage

Nakke2Døren til kroppen og livet åbnes i disse forskellige massage og giver dig et sammenhængende udviklingsforløb med massagen som omdrejningspunktet. Der sker noget helt specielt, når kroppen kommer i spil og ofte er det nemmere at få adgang til det, der er brug for at slippe og alle de skjulte ressourcer man har, når hovedet slåes fra og man bare er til stede i en god massage.

Jeg har hele mit liv arbejdet med udvikling af mennesker, og intet slår et forløb som dette.Det skaber ændringer der holder!  Forløbet bygges op omkring forskellige kropspsykologiske temaer. Hver gang sættes 1½ time af, hvor vi bruger 15-30 min på udforskning af, hvordan det går, hvad der er sket siden sidst og oplæg til dagens massage. Hele forløbet givet et indblik i din forunderlige krop, og også en genvej til at slippe af med tunge ting, og få afgang til livsglæde og -mening. Det anbefales at booke massagerne med 1-3 ugers mellemrum. Pris pr. massage: kr. 960.

1. Fødder
En hel times massage af fødderne, hvor der arbejdes med at slippe spændinger i alle lag og relevante triggerpunkter stimuleres. Formålet er at få dig "ned på jorden", og bygge resten af forløbet op fra det, der udgør vores vigtigste fundament.

2. Ben
I benene sidder problematikker omkring livsfundamentets store spørgsmål. Bor vi det rette sted, har vi den rette partner, er jobbet som det skal være og har vi en retning i livet, der giver mening. Alle muskler i benene adresseres, spændinger løsnes, og der arbejdes med punkter til at løfte livsenergien.

3. Baller, ryg og nakke
I ryg, nakke og baller sidder alle de problematiske ting vi slæber med os gennem livet - vores historie, men også vores erfaringer. Kunsten er at kunne slippe det, du ikke skal bruge, så du kan bygge på det, der giver mening og gå ud i verden og være den du er (og ikke alt muligt andet). 

4. Arme, hænder og skuldre
Armene for ikke altid megen opmærksomhed i en hel massage, , så når der fokuseres på dem alene, er det en specielt vidunderlig oplevelse. Armene kan være ømme og fulde af blokeringer, så jeg arbejder blidt men dybt. I armene findes mod til at handle, at kunne sætte grænser, hvor der er brug for det og også at kunne gå ud i verden med alt det vi har lyst til at dele.

5. Ansigt, bryst og mave
3 områder, der er meget følsomme og sårbare. Ansigtet genner på det sande udtryk - bag alle hverdagens masker. Brystet er vores hjerteområde, hvor vi nærer omsorg for andre, men også for os selv. Massagen åbner for omsorgen til dig. Maven gemmer på dybe essentielle indsigter. Det er dit inderste væren, så der arbejdes med at løsne blokeringer i hele maven, så alle organerne kan finde den rytme, de er skabt til.

Life is good6. Fuld massage
Her integreres hele kroppen i en specielt essentiel massage, hvor der ikke arbejdes i dybden med problemstillinger (det har vi jo gjort tidligere), men hvor fokus er på at skabe rum i dit indre, og du kan være den du er uden tyngende ting i din krop. Denne massage er helt vidunderlig og et fantastisk punktum for et forløb, hvor du og din krop har været 100% i fokus.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig af med blokeringer og vise en måske helt ny vej i dit liv. Har du brug for, at vi gentager nogle massage inden vi går videre til næste område i kroppen, er der naturligvis også mulighed for det.

obq blue1

Tryghed

Velkommen til en professionel og nærværende behandling. Du finder en beskrivelse af min måde at arbejde på her

Jul og Nytår

Klinikken holder lukket fra den 13. december til den 14. januar pga kurser og juleferie.

Alle ønskes en glædelig jul og ikke mindst et lyst og opmuntrende nytår.

Følg med på Facebook

Du kan følge med i nye tilbud, aktiviteter og kurser samt tips og gode historier på facebook

Åbningstider

Mandag: 9.00 - 18.30

Tirsdag: 10.00 - 18.00

Onsdag: Lukket

Torsdag: 9.00 - 18.00

Fredag: 9.00 - 17.00

Træffes kun efter aftale.