Jeg skaber glæde i mennesker!

Gitte u jakke

Individuelle sessioner

Coaching, massage, og supervision udgør en stor del af mit daglige arbejde. Bag mit arbejde ligger en solid kærne fra mange års erfaring som både massageterapeut, coach og HR-specialist. Jeg laver massage, coaching og supervision til almindelige mennesker og gør mit bedste for at møde mine klienter nærværende, professionelt og empatisk.

Jeg fagner bredt i mine behandlinger og coachinger, intet er for stort eller småt! Tag et kig på hjemmesiden eller ring eller skriv inden du booker en tid.

Undervisning

Jeg har altid brændt for at formidle viden til mennesker på en måde, så de føler sig inspireret og vækket. Hele min HR-karriere har jeg undervist ledere og medarbejdere, og mit speciale er nærværende og kompetent undervisning. Allerede som 13-årig var jeg uddannet roinstruktør, og som 14-årig var jeg som styrmand/coach til VM. Så det har altid ligget i blodet, at hjælpe andre til at lære noget nyt og blive de bedste!

Jeg underviser i stress, meditation, massage og selvudvikling.

Ja til livet!

Livet byder på sten på vejen for os alle. Med udspring i mine livsudfordringer, bygger mit arbejde på en helt speciel vilje til livet og til at hjælpe både raske og syge til at få det bedste liv. Jeg har selv erfaret, at livet kan byde på meget mere end man tror. Ofte kræver det dog hjælp til at få skyerne til at lette, så det er muligt at se klart. Herfra leves livet lykkeligt og meget mindre anstrengt - en erfaring jeg af hjertet brænder for at give videre.

Om virksomheden

Jeg har skabt et anderledes massage- og udviklingssted, der er helt nede på jorden, men samtidig i smukke rammer med ro og nærvær, hvor der er plads til at være lige præcis den man er.

Nordlys træningsgruppe massage

Som et selvstændigt ben danner virksomheden rammen for kolleger, der mødes og netværker, udveksler massager og erfaringer. Et fantastisk netværk, som giver næring tilbage til arbejdet med vores klienter.

Virksomheden holder til i én af de ældste og smukkeste bygninger i Ballerup lige i nærheden af den gamle kirke. Jeg deler klinikken med en psykoterapeut, men jeg har mit eget rum, hvor både behandlinger og undervisning foregår. Jeg lægger stor vægt på, at rammerne er hyggelig og æstetiske, så man føler sig godt tilpas, og kan nyde det.

Om mig

Jeg har hele min karriere frem til 2016 arbejdet i nogle af Danmarks største virksomheder inden for HR med Leder- og medarbejderudvikling samt krise- og stresshåndtering. Massagedelen har været en del af min måde at arbejde på siden 2006.

Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) og massageterapeut fra Nordlys (Én af Danmarks største massage- og udviklingsskoler). Jeg er under løbende supervision, følger relevante efteruddannelseskurser og kan derfor garantere dig den nyeste viden inden for mine specialer. Mit arbejde følger RAB-foreningens etiske retningslinjer.

 

obq blue1

Sommerferielukket

Jeg holder ferielukket i uge 27 og i uge 29. Jeg er i klinikken i uge 28 og resten af sommeren.

Følg med på Facebook

Du kan følge med i nye tilbud, aktiviteter og kurser samt tips og gode historier på facebook

Arrangementer/Kurser

NYHED: Dit indre liv - 2 dages retrætekursus

Træd ind i dit strålende indre liv og gør det til den platform, hvorfra du lever livet. Fra det sted folder livet sig ud i den smukkeste udgave, også selvom man er i krise med stress, sygdom eller andre problemer i livet. Velkommen til alle, der er et svært sted i livet.
Pris: 2.500
21. - 22. september

Meditation med Klangskåle
Et helt vidunderligt miks af oplæg og meditation med støtte fra skålenes lyde. Til dig der ønsker at lære at meditere og som søger et fællesskab omkring meditation og dit liv.
kl. 19 - 21.
Pris 160 kr. (betaling ved tilmelding)
3. juni - Sidste gang før sommerferien

Introduktionskursus - afspænding med klangskåle
Over to aftener introduceres du til klangskålene og klangens verden.
Kl. 19 - 21. Pris for begge aftener (betales samlet ved tilmelding): 650 kr.
Nye datoer efter sommerferien på vej

Skønhed og klang
Lær en behandling, der forener skønhed med afspænding.
Forudsætning: Introduktionskursus
kl. 13 - 18. Pris: 875 kr.
Nye datoer efter sommerferien på vej

Åbningstider

Mandag:  11.30 - 18.00

Tirsdag: 12.30 - 19.00

Onsdag: Lukket

Tordag: 10.00 - 18.00

Fredag: 10.00 - 17.00

Finder du ikke den tid du søger, eller har du brug for en akuttid, så ring eller skriv.

Træffes kun efter aftale.