Praktiske oplysninger

Tidsbestilling og afbud

Klinik5Du kan booke tid online eller på min mobil 24 84 72 44. Afbud til behandlinger foretages senest dagen før kl. 18 enten ved selv at aflyse tiden i bookingsystemet eller ved at sende en SMS til 24847244 ellers betales et afbudsgebyr på 300 kr. Melder du afbud senere end kl. 9.00 samme dag, eller melder du kke afbud og undlader at komme til en aftale, betales den aftalte fulde pris.

De tider der er opgivet for behandlingerne er ca. tider og inklusiv omklædning og for- og eftersnak. Jeg lægger vægt på, at man hos mig får lige præcis det, der er brug for, og jeg har god tid mellem mine klienter, så du får ikke følelsen af "samlebånd".

Frameldings- og afbestillingsregler på kurser

Aflysning af kursus

Betaling

Du kan betale med Mobilepay nr. 81613 eller kontakt. Jeg foretrækker mobilepay.

Parkering

Kommer du i bil, så sæt god tid af til at finde parkering. Du kan se her, hvor der er 3-timers parkering. Vær opmærksom på, at der stadig er 3-timers parkering på Menu's parkeringsplads. Det er kun de første 4-5 pladser mod menu, der er 1-time. Det er muligt at finde anden parkering i området, f.eks. på Hold-an Vej eller på Centrets parkeringsplads, hvor der er 2 timers gratis parkering. Det tager ca. 10 min at gå fra centret.

Klinikken ligger 5-10 min fra Ballerup station.

Gavekort

Gavekort fremsendes på mail. Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., med bestilling af ydelse (f.eks. massage til kr. xxx), hvornår gavekortet skal gælde fra samt det fulde navn på den, der modtager gaven. Gavekortet betales ved modtagelse med mobilepay nr. 81613. Gavekortet gælder ét år. 

Er du syg

Jeg beder om almindeligt hensyn. Hvis du har feber eller har influenza til op over begge ører, eller har et barn med der har det, eller kommer du med andet, der smitter, giver jeg ikke behandling. Hvis du alligevel møder op, kan du risikere at behandlingen aflyses, både af hensyn til mig og andre klienter, og du må betale for den bookede session. Jeg har mange sårbare klienter i min klinik og håber derfor på din forståelse. Ring til mig, hvis du er i tvivl. Du skal have en behandling, du kan nyde, og som gør din krop godt.

Klinikken

Klinikken ligger i hjertet af Ballerup ca. 5 min gang fra stationen.
Jeg har desværre ikke noget venteværelse, men du er velkommen til at komme op til 5 min, før den tid vi har aftalt.

Der er ikke elevator.

Billeder af klinikken

 Klinik2Klinikken ligger på 1. sal. Dette er døren du møder, når du kommer på 1. sal. Du går bare ind. Du kommer ind i opgangen ved at trykke på den dørknap, hvor der står "Rising dragon", så låser døren op, og kan gå ind og op til første sal. Jeg er klar til dig, når du kommer ind i det første rum lige indenfor døren. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klinik3

Klinik1

Klinik4

 

 

obq blue1

Tryghed

Velkommen til en professionel og nærværende behandling. Du finder en beskrivelse af min måde at arbejde på her

Jul og Nytår

Klinikken holder lukket fra den 13. december til den 14. januar pga kurser og juleferie.

Alle ønskes en glædelig jul og ikke mindst et lyst og opmuntrende nytår.

Følg med på Facebook

Du kan følge med i nye tilbud, aktiviteter og kurser samt tips og gode historier på facebook

Åbningstider

Mandag: 9.00 - 18.30

Tirsdag: 10.00 - 18.00

Onsdag: Lukket

Torsdag: 9.00 - 18.00

Fredag: 9.00 - 17.00

Træffes kun efter aftale.