Praktiske oplysninger

Her kan du se, hvordan jeg laver massage i coronatid

Tidsbestilling og afbud

lysDu kan booke tid online eller på min mobil 24 84 72 44. Afbud til behandlinger foretages senest dagen før kl. 18 enten ved selv at aflyse tiden i bookingsystemet eller ved at sende en SMS til 24847244 ellers betales et afbudsgebyr på 300 kr. Melder du afbud senere end kl. 9.00 samme dag, eller melder du kke afbud og undlader at komme til en aftale, betales den aftalte fulde pris.
Har du coronasymptomer kan du til hver en tid melde afbud uden gebyr.

De tider der er opgivet for behandlingerne er ca. tider og inklusiv omklædning og for- og eftersnak. Jeg lægger vægt på, at man hos mig får lige præcis det, der er brug for, og jeg har god tid mellem mine klienter, så du får ikke følelsen af "samlebånd".

Betaling

Du kan betale med Mobilepay nr. 81613 eller ved bankoverførsel.

Gavekort

Gavekort fremsendes på mail. Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., med bestilling af ydelse (f.eks. massage til kr. xxx), hvornår gavekortet skal gælde fra samt det fulde navn på den, der modtager gaven. Gavekortet betales ved modtagelse med mobilepay nr. 81613. Gavekortet gælder ét år. 

Er du syg

Jeg beder om almindeligt hensyn. Hvis du har feber eller har influenza til op over begge ører, eller har et barn med der har det, eller kommer du med andet, der smitter, giver jeg ikke behandling. Hvis du alligevel møder op, kan du risikere at behandlingen aflyses, både af hensyn til mig og andre klienter, og du må betale for den bookede session. Jeg har mange sårbare klienter i min klinik og håber derfor på din forståelse. Ring til mig, hvis du er i tvivl. Du skal have en behandling, du kan nyde, og som gør din krop godt.

Det samme gælder for symptomer på corona.

Klinikken

Klinikken ligger i hjertet af Ballerup ca. 5 min gang fra stationen.
Jeg har desværre ikke noget venteværelse, men du er velkommen til at komme op til 5 min, før den tid vi har aftalt.

Der er ikke elevator.

 

Frameldings- og afbestillingsregler på kurser

 

Aflysning af kursus

 

 

 

 obq blue1

Procedurer - Corona

Velkommen til forsvarlig, effektiv og professionel behandling. Jeg har beskrevet procedurene for mit arbejde under corona her

OBS! NY ADRESSE

Klinikken er flyttet til Centrumgaden nr. 9, 1. i Ballerup, tæt på hvor klinikken før lå. Velkommen i nye hyggelige rammer.

Sommerferie

Klinikken holder sommerferielukket i uge 31 - 33.

Følg med på Facebook

Du kan følge med i nye tilbud, aktiviteter og kurser samt tips og gode historier på facebook

Åbningstider

Mandag:  11.30 - 18.00

Tirsdag: 10.00 - 19.00

Onsdag: Lukket

Tordag: 10.00 - 18.30

Fredag: 10.00 - 17.00

Finder du ikke den tid du søger, eller har du brug for en akuttid, så ring eller skriv.

Træffes kun efter aftale.