Dit indre liv

20643949 10211677354783767 677841401 n

Træd ind i dit strålende indre liv og gør det til den platform, hvorfra du lever livet. Fra det sted folder livet sig ud i den smukkeste udgave, også selvom man er i krise med stress, sygdom eller andre problemer i livet.

I mange år har det været min drøm at lave et kursus på tværs af diverse livsudfordringer. Min erfaring er, at det er det samme der går igen, når man står i livets kriser med sygdom, stress, tab af identitet, forvirring, angst, m.v. Hele mit liv har jeg arbejdet med mennesker, der står i, hvad jeg kalder et mellemrum i livet. Netop her, er der virkelig mulighed for indsigt og for at tage kvantespring i forhold til, hvordan man ønsker at leve resten af livet.

Hverdagens travlhed, støj og forventninger kan køre afsted med én, så der aldrig bliver tid til at være i sit eget rum og tid og plads til at tjekke at man er på rette spor i livet. Du bliver stille og roligt guidet fra hverdagens stress ind i en verden af sindsro, kærlighed og medfølelse. Et sted der skaber den største livsglæde, selvindsigt og helbredelse.

Kurset kan bruges som retræte fra hverdagen, da det skaber ro og klarhed i dig. Dette kursus kan blive ét af flere i en længere kursusrække.

På to dage introduceres du til:

  • Meditation - optages så du kan bruge det hjemme
  • Hvad stress er, og hvordan du lever i en god balance
  • Kriser i livet - hvordan håndterer du dem, og hvordan lever man med de knubs man får i livet?
  • Identitet - hvad er det? Hvad sker der, når man mister den eller dele af den?
  • Din livspassion - Du får klarhed over dit livs pejlemærke(r)
  • Åndedrætsøvelse til rensning af dit indre fra hverdagens gifte
  • Afspændende klangmeditation

GitteMin baggrund

Dette kursus er ikke blot noget jeg underviser i, men også noget jeg virkelig ved og har erfaret. Jeg er 52 år og har selv været igennem min portion af livskriser og stress, med bl.a. stress-sammenbrud efter skilsmisse, små børn, stor karriere m.v. ligesom sygdom har fyldt lidt undervejs med to gange kræft og et kronisk fysisk handikap. Jeg bliver ofte beskrevet som én, der aldrig giver op. Jeg har brugt enhver udfordring til at dykke ned i det der var nødvendigt, men har også brugt kriserne til at tage mig selv til et endnu bedre niveau i livet, så jeg i dag lever livet med stor smittende glæde. Det er præcis dette, som jeg ønsker at inspirere andre med.

Jeg har hele mit liv arbejdet med HR (personaleområdet) i nogle af Danmarks største virksomheder, hvor jeg har støttet ledere og medarbejdere gennem kriser og udfordringer. Jeg er uddannet cand.merc. i HR og psykologi samt stresscoach og massageterapeut. Jeg har i de sidste 12 år haft mit eget firma, hvor jeg arbejder med massage, meditation, stress m.v.

Målgruppe

Alle der trænger til at trække vejret frit, hvilket der kan være alle mulige grunde til at man ikke gør som f.eks. stress/overbelastning, sorg, sygdom, smerter m.v. Alle er velkomne i et lille og nærværende fællesskab på maks 8 personer.

Pris og tilmelding

2.500 kr.

Du tilmelder dig ved at ringe til Gitte på 24847244 eller sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med ønsket om, hvornår du gerne vil på kursus samt navn, adresse, e-mail og mobilnr. Der indbetales et depositum på 800 kr. til konto 7670 0006790534. Restbeløbet til kurset betales senest 4 uger før kurset starter.

Kursusdatoer

9. - 10. maj

Begge dage undervises fra kl. 9 - 17. Kursuslokalet er åbent fra kl. 8.30.

 

Chakrablomster

 

Praktisk

Kurset foregår i mine hyggelige daglige kliniklokaler. Da der ikke er nogen elevator, skal du være i stand til at gå på trapper til 1. sal.

Parkering er tidsbegrænset i området, men du kan holde på Gl. Rådhusvej eller ved Ballerup Rådhus, hvor der ikke er tidsbegrænsning. Der er få minutters gang til kursusstedet herfra. Du kan også sende mig din nr. plade på bilen. Så kan du parkere i gården uden begrænsning.

Kursusstedet ligger ca. 10 minutter fra Ballerup station.

Forplejning

Der vil være brød, kaffe og the i formiddagspausen og frugt, kaffe og the i eftermiddagspausen. Frokost står du selv for. I frokostpausen (ca. 1 time) kan du købe frokost i byen. Der er flere caféer få minutter fra kursusstedet. Der er også køleskab, så du kan have madpakke med.

Andet

Tag gerne hjemmesko/indesko med, da lokalerne er skofri.

Der er godt med tæpper og puder i kursuslokalerne, men har du brug for noget specielt til at ligge på, sidde med eller lign, så tag det endelig med. Du skal have det så godt som muligt, mens du er på kursus.

Frameldings- og afbestillingsregler

Aflysning af kursus

Arrangementer/Kurser

Meditationsaftener
Et helt vidunderligt miks af oplæg og meditation med støtte fra klangskålenes lyde. Til dig der ønsker at lære at meditere og som søger et fællesskab omkring meditation og dit indre liv.
kl. 19 - 21.
Pris 175 kr. (betaling ved tilmelding)
14. Januar
18. Februar
17. Marts
21. april
26. maj

Introduktionskursus - afspænding med klangskåle
Over to aftener introduceres du til klangskålene og klangens verden.
Kl. 19 - 21. Pris for begge aftener (betales samlet ved tilmelding): 700 kr.
5. + 12. marts
12. + 19. november

Skønhed og klang
Lær en behandling, der forener skønhed med afspænding.
Forudsætning: Introduktionskursus
kl. 13 - 18. Pris: 875 kr.
15. maj
20. november

Mennesker i stress og krise - 2 dages kursus for eksperter
Lær at håndtere stressfeltet kompetent. For ledere, tillidsrepræsentanter, HR og alle andre, der arbejder med stressramte.
27. - 28. maj i Silkeborg
3. - 4. november i Silkeborg