Torticollisbehandling

Nakkemassage

En krop, der har torticollis har muskler, der er for spændte og korte og muskler der er for lange og slappe. Derfor kan en blanding af bindevævsarbejde og massage hjælpe med at få kroppen tilbage i balance ved at skabe flow og mere længde i de muskler, der er hårde og opspændte og samtidig arbejde med at aktivere muskler, der er for lange og slappe. Det er at sammenligne med et telt, hvor badunerene er for korte i den ene side og for lange i den anden, og hvor vi i et samarbejde arbejder med at justere til, så du kan komme mere tilbage til dig selv og få det bedre.

Behandlingen kombineres med råd om øvelser til torticollis, da det er koblingen mellem de to, der kan gøre forskellen.

Jeg har været i USA på klinikken for Spasmodic Torticollis, hvor jeg har lært om pricipperne for torticollisbehandling og selv har modtaget flere behandlinger. Jeg er den eneste i Danmark, der er godkendt fra klinikken i USA til at lave behandling til torticollis.

I Danmark frarådes massage til torticollispatienter. Jeg har selv prøvet at følge deres vejledning i nogle år, og fik som følge af det en stiv og ubevægelig nakke og en væsentlig dårlige livskvalitet. Jeg har de sidste år fået behandling dagligt. Sammen med øvelser har det givet mig bevægeligheden og mit velbefindende tilbage, og jeg er sluppet af med ulidelige smerter i især det øverste af ryggen.

Når man giver behandling til mennesker med torticollis, er der nogle principper man skal følge, og dem holder jeg mig selvfølgelig indenfor. Jeg behandler ALDRIG på siderne eller forsiden af halsen. Du vil opleve, at jeg arbejder med at forlænge muskler og ikke maser musklerne sammen (pinching). Oplever jeg at du pludselig får flere rystelser/ryg, stopper behandlingen der, og forsætter et andet sted (eller stopper helt). Det er altid i et tæt samarbejde med dig. Torticollis er et vanskeligt felt at arbejde i, men det skal ikke afholde os fra at gøre godt for os selv. Jeg har desuden gode erfaringer for, at det er vidunderligt at mærke resten af kroppen, og komme i kontakt med de ressourcer man f.eks. har i benene. Vi tilrettelægger massagen sammen, fra gang til gang ud fra de behov og de ønsker du har.

Jeg er vant til at arbejde med mennesker, der har vanskelige vilkår i livet, og har ry for at sprede håb og glæde - selv i rigtig svære tider.

Første gang vil jeg anbefale, at du booker en "massage plus", så vi har god tid til lidt snak til at til at jeg kan lære din krop at kende. Jeg vil glæde mig til at møde dig.

 

obq blue1

Arrangementer/Kurser

Meditation med Klangskåle
Et helt vidunderligt miks af oplæg og meditation med støtte fra skålenes lyde
kl. 19 - 21.
Pris 160 kr. (betaling ved tilmelding)
26. februar
3. april
7. maj
5. juni

Introduktionskursus - afspænding med klangskåle
Over to aftener introduceres du til klangskålene og klangens verden.
Kl. 19 - 21. Pris for begge aftener (betales samlet ved tilmelding): 650 kr.
Del 1: 1. maj
Del 2: 8. maj

Skønhed og klang
Lær en behandling, der forener skønhed med afspænding.
Forudsætning: Introduktionskursus
kl. 13 - 18. Pris: 875 kr.
7. juni

NYHED - Selvklang og livsglæde
Gennem arbejde med kun én klangskål oplever
du, hvordan man på en simpel måde kan synke ind,
og afklare ønsker og mål. Du kommer i resonans
med dig selv og verden omkring dig. Kurset forøger
din naturlige sundhed, styrker helbredet, kropsbevidstheden
og stilner de forstyrrende tanker.

Kurset strækker sig over 6 x 4 timer
Pris: 3.900 kr.
Kl. 10 - 13 søndage
25. august - 29. september

Åbningstider

Mandag:  12.00 - 18.00

Tirsdag: 12.30 - 19.00

Onsdag: Lukket

Tordag: 10.00 - 18.00

Fredag: 10.00 - 17.00

Finder du ikke den tid du søger, eller har du brug for en akuttid, så ring eller skriv.

Træffes kun efter aftale.

 

nordlys logo