Forside » Dystoni/Torticollis » Dystonimaterialer

Dystonimaterialer

Du kan nu købe mit materiale, der er på dansk og på 40 sider, som jeg har udarbejdet og udviklet gennem alle mine kurser i dystoni. Her finder du alt om dystoni, som jeg har samlet over de sidste ca. 15 år. Du får en grundig forståelse af dig selv og din krop.

Tanken er, at det engang skal blive til en bog, men tiden synes hele tiden at forsvinde til noget andet, så indtil det måske bliver en realitet, gør jeg nu alt materiale tilgængeligt. Tidligere har det kun været muligt at få materialet, hvis man har deltaget i mine kurser.

Indhold

Materialet indeholder følgende emner: Hvad er dystoni, hvorfor man får dystoni, mulighed for bedring, en dybdegående forklaring på, og hvad der der sker i kroppen, når man har dystoni. Jeg har lagt stor vægt på nakke, ryg, kæber og mellemgulv, da de fleste med dystoni er ramt her i én eller anden grad.

Du får en oversigt over, hvilke muskler der normalt er overspændte og underspændte i den dystoniske krop. Jeg har desuden lavet en liste med ting, man bør få på plads inden eller samtidig med at man arbejder med dystonien. Der kan være andre ting der driller med kroppen (f.eks. blodsukker, blodtryk, undervægt, søvn m.v.).

Jeg har skrevet en masse om neuroplastisk træning, som jo er på dansk (modsat alt på dystoniplatformen). Det kan være en god indgang til at komme i gang med træning på platformen, eller anden træning. Du får instruktion til, hvordan du skal gå og svømme for at træne dystonien.

Jeg har lavet et specielt afsnit om stress og kriser, som alle med dystoni er specielt følsomme på. Du får desuden en guide til massage til mennesker med dystoni. Et felt jeg har arbejdet i i efterhånden mange år.

Materialet indeholder et afsnit om smerter, som mange med dystoni plages af. Det er baseret på en bogen “The brain’s way of healing. Smerter er bagsiden af neuroplastisitet og kan indtage hele livet hos et menneske med dystoni. Men der er veje ud af smerter. Til sidst får du en liste med gode tips til mennesker med dystoni.

Ekstramateriale

Med i pakken får du mine noter fra mine fem workshops med verdens førende ekspert i dystoni Dr. Farias. De fire workshops i cervikal dystoni og én workshop i orimadibular dystoni. Det er på dansk med få undtagelser, hvor jeg vurderer, at det giver mest mening at holde fast i den oprindelige ord/formulering.

Du må bære over med at det er noter, der er baseret på virkelig meget information om dystoni, som bliver serveret i ét stort kaos på Dr. Farias’ workshops, og som jeg efter bedste evne har forsøgt at organisere og hente så meget information hjem fra som som muligt.

Ud over en masse generel viden om dystoni, får du også adgang til specifik viden om orimandibular dystoni, blepherospasm, dystonikriser, stress, træning, problemer med tunge, kæbe, stemme, søvn og tremor.

Dele af noterne er brugt i materialet om Dystoni og neuroplasticitet. Disse noter kan ikke stå i stedet for egen deltagelse i Farias’ workshops. Det er mit håb, at de vil få dig til selv at deltage, så du kan få det endnu bedre. Jeg har selv haft utrolig meget glæde af alle mine møder med Farias.

Sådan bestiller du

Send din bestilling på mail til gt@gittetheil.dk og indbetal nedenstående beløb på mobilepay 81613. Herefter sendes materialet til dig i to pdf dokumenter på mail med tilhørende kodeord til hver fil. Du kan med fordel sikre dig, at du kan åbne en pdf-fil før du bestiller. Jeg returnere ikke beløbet, hvis du ikke kan åbne filerne.

Materialet er kun til dig, og må ikke videregives. Jeg beder dig respektere det kæmpe arbejde, som jeg har lagt i dette materiale og brugt årevis på. Ud over knofedt og mange timer, bygger det på dyre workshops hos Dr. Farias og flere rejser til Porto og USA. Intet må videregives uden min skriftlige tilladelse. Til gengæld må du hjertens gerne anbefale det til andre. Bor du uden for Danmark, kan beløbet overføres til kontonr. 7670-0006790534, IBAN nummer: DK0776700006790534, Swift: RINGDK22

Pris: 299 kr. (For medlemmer af “Dystoni fællesskabet” 249 kr.)

Har du spørgsmål til materialet, kan du få dem besvaret på Dystoni Fællesskabets facebookside eller nogen af vores møder. Du kan til hver en tid booke en individuel vejledning enten i min klinik eller online. Jeg kan svare på og forklare mange ting, men desværre ikke alt.

Ønsker du at kontakte mig, kan du sende en mail til gt@gittetheil.dk. Jeg besvarer normalt ikke spørgsmål på messenger, da det går får meget ind i mit privatliv. Det håber jeg du har forståelse for.

Du kan også finde mange svar og uddybninger på Dr. Farias’ dystoniplatform, som koster ca. 250 kr. for pr. måned og/eller i hans e-bøger, som dog er rimelig omfattende og på engelsk, men absolut værd at læse. Du kan selvfølgelig også deltage i hans workshop i Porto eller online. Alt det jeg har lavet skal ikke ses som en erstatning for Dr. Farias’ tilbud. Det er ment som et supplement og en motivation til evt. selv bevæger sig ind i Dr. Farias’ univers gennem platformen, bøger eller deltagelse i workshops.

Jeg ønsker dig god læsning og fordybelse og ønsker at du får det bedre med din dystoni.