Forside » Dystoni/Torticollis » Behandling til mennesker med dystoni

Behandling til mennesker med dystoni

En lille men vigtig brik i helingsprocessen kan være at få arbejdet med de restriktioner man har i kroppen. Har man dystoni, har man som regel problemer mange steder i kroppen. Der kan være flere “ildebrænde”, der skal slukkes. En anden ting, som disse behandlinger kan er at hjælpe den dystoniramte med at forbedre det parasympatiske nervesystem (slap-af-systemet), som altid har det svært, når man har dystoni. Med andre ord lærer du dig selv at kende i en mere afslappet version, så du også bedre kan arbejde med at tage vare på det og dig i hverdagen.

Det er vigtigt at understrege, at behandling ikke kan stå alene. Du forventes selv at ønske arbejde med at få det bedre på alle mulige andre fronter. Dystoni er komplekst, og kan derfor ikke kun løses med én ting. Men jævnlige behandlinger kan støtte lige præcis den proces. Det er også vigtigt, at du ved at HELE din krop bliver behandlet, også selvom du kommer med et nakkeproblem. Også det er en vigtig brik i at få det bedre, nemlig at komme væk fra det store fokus problemområdet som regel har fået.

Min arbejdsform afhænger af, hvad du har brug for. Som regel ønsker man dyb og og hård massage, når man har det værst, men man bør faktisk havde det omvendte. Hjernen skal ændres, og det kræver et nyt sprog – også i behandling. Derfor er det vigtigt, at du efter første gang kan mærke, at du har tillid til processen og til de behandlinger du får hos mig. Jeg er kontinuerligt på jagt efter bedre og mere effektive behandlinger til mennesker til dystoni. Det er ikke et område, der er forsket særligt meget i, eller skrevet særligt meget om. Jeg ved dog af egen erfaring, hvor vigtigt det er med berøring, kontinuitet, hjælp til at forstå hvad der sker i kroppen, og ægte nærhed og omsorg fra et andet menneske.

Første gang vil jeg anbefale, at du booker 1½ time, så vi har god tid til at afdække din situation og dit behov og til at give dig en god behandling. Du kan efterfølgende booke kortere behandlinger afhængig af dit behov. Vi kan lægge en plan for dig, første gang du kommer.

Priser:
1½ time kr. 1.500
75 min kr. 920
1 time kr. 750

Jeg vil glæde mig til at møde dig.

Vær opmærksom på, at jeg har klinik på første sal uden elevator.