Forside » Kurser og efteruddannelse » Mandalakursus – Firkanten

Mandalakursus – Firkanten

Et mandala billede jeg har malet i alskens skønne farver

På dette kursus lærer du at konstruere og arbejde med firkanter. Dette kan gøres helt simpelt eller i smukke komplekse mønstre.

Alle kan være med. Det er som regel en skøn blanding af erfarne kunstneriske mennesker og andre som er helt nybegyndere, der melder sig til mine kurser. Det er en stor fornøjelse med den blanding. Du bliver hjulpet og udfordret, hvor end du er.

Vi starter med mandalaens grundprincipper, og en konkret guide til konstruktion af en firkant med passer og lineal. Du lærer mandalaens grundprincipper og at tegne en trekant med passer. Ud fra den viden kan du konstruere din egen mandala.

Med dig hjem får du også en opskrift på “Mariastjernen”, som er vist ovenfor. Den kan farvelægges i et utal af mønstre, så du har en rigtig god opskrift med hjem i et flot kursusmateriale. På den måde kan forlænge fornøjelsen til vi måske ses igen.

Vi konstruerer, farvelægger med gouache farver, og fordyber os sammen.

Du vil opdage, hvordan man kommer i proces med enhver mandala. På dagen tager vi fat i, hvad end der kommer op, og du bliver støttet i de ting, der arbejder i dig lige nu.

Undervejs er der små oplæg og meditationer, som hænger sammen med dagens tema:
Er du tilfreds med den bane dit liv udspiller sig på?
Står hjørneflagene, hvor de skal?
Ved du i hvilken rolle eller livsmission du har?

Alle kan være med. Det er en fantastisk måde at starte med små og sikre skridt ind i en stor verden. Du kan fint deltage flere gange. Der undervises i forskellige mandalaer, og vi går ind i de processer, som udfolder sig undervejs.

Der er afsat masser af tid til at konstruere og male, og du vil forhåbentlig opdage en stor glæde ved at træde ind i denne verden. En verden der har været utrolig betydningsfuld i mit eget liv gennem de sidste 10-15 år.

Det eneste du selv skal medbringe er indesko/varme sokker, en vandflaske og pensler. Jeg har pensler til salg, hvis du ikke har nogen. Er du erfaren, så medbring alt det du har lyst til af dine egne ting. Jeg har passere, linealer, farver, paletter, viskelæder m.v.

Tilmelding, dato og pris

Næste mandalakursus er den 5.-6. april 2025. Første dag kl. 10-18, anden dag 9-17.

Skriv til mig på gt@gittetheil.dk med navn, mail og telefonnr. og jeg sender faktura til dig. Kurset er for voksne.

Pris: 2.900 kr.

Der vil være kaffe/te og lidt snaks. Frokost kan medbringes eller kan købes i gågaden lige nedenfor.

Afbud
Du modtager en faktura på det fulde beløb ved din tilmelding. Din tilmelding er endelig, når du har betalt det fulde beløb.
Alle afbud skal meldes på telefon 24847244 eller e-mail gt@gittetheil.dk.
Afbud kan ske indtil 1 måned før kurset, hvor kursusgebyret tilbagebetales (minus 300 kr. i administrationsgebyr). Sker afbud herefter tilbagebetales kursusgebyret ikke.