Før graviditeten

Det er desværre ikke altid så nemt at blive gravid. Måske er du i “prøvetiden” og måske har I været i gang i flere år og er i fertilitetsbehandling.

Hos mig træder du ind i et rum, som er varmt, trygt og nærværende. Du mødes med erfaring og forståelse for, hvor end du er. Alle følelser er ok. For mig handler det om, at tage så godt vare på dig som muligt, lige præcis der hvor du er lige nu.

Jeg har fulgt flere klienter fra ønsket om at få et barn til de kommer med store maver.

Massagen får dig ned i gear, i en tid hvor alt kan køre på højtryk (både udenfor og indeni). Følelsen af tryghed er det bedste udgangspunkt for at få kroppen overbevist om, at det nu er ok, at blive gravid. Vi tilrettelægger massagen sammen, så du kommer af med unødige spændinger, og får sat gang i nogle af de gode slap-af-hormoner. Med massage giver du dig selv de bedste forudsætninger for, at kroppen føler sig klar til at bære på et lille barn.

Jeg har hele mit liv arbejdet med mennesker, der står et svært sted i deres liv, og alle har brug for noget stærkt og håbefuldt at læne sig ind i, når alt ikke går, som man ønsker det.

Sessionerne planlægges fra gang til gang. Nogle gang har du måske brug for lidt mere tid til snak, mens du andre gange bare vil på briksen og få massage i stilhed. Hos mig skal man have det så godt som muligt, og du bestemmer, hvad det lige præcis betyder den dag. Den første gang anbefaler jeg, at du booker 5 kvarter.

Pris:
1 time 750 kr.
5 kvarter 925 kr.
1½ time 1.120 kr.
Læs mere om klippekort her