Forside » Kurser og efteruddannelse

Kurser og efteruddannelse

Én af mine store passioner er at lære det fra mig, som andre kan få glæde af. Jeg elsker at skabe det bedste læringsrum, hvor høj faglighed og tryghed er i centrum. Hvor der er et fast program, men hvor hvert enkelt kursus også folder sig ud på sin helt egen måde sammen med kursisterne.
Kurserne er med op til 6 deltagere og foregår i i Psykologhuset, Centrumgaden 7, Ballerup. Ved 2 deltagere afholdes kurset i min klinik i Centrumgaden 9.
Jeg er i gang med at søge om forhåndsgodkendelse af kurserne som RAB-godkendt efteruddannelse ved DAKOBE.

Massage grundkursus

Massagekurset indeholder alt det grundlæggende omkring massage. En massageform, som giver dig et solidt fundament at bygge videre på.
Kurset kan også tages som selvforkælelse og selvudvikling.
Nænsomt bevæger vi os ind i massageverden sammen.
Du lærer at passe på dig selv i dine massagebehandlinger.
Små meditationer indgår som en naturlig del af kurset.

A woman receives prenatal massage and Reiki from a midwife in preparation for childbirth.

Massage til gravide 1

Til dig, der vil lære at give massage til gravide, som vil være sikker, hvad der er ok, og hvad du skal passe på og tage hensyn til. Du lærer alt du har brug for, så du efter kurset kan give en fuld afslappende gravidmassage. Vi gennemgår forholdsregler, hvordan du lejrer kvinden bedst, og du lærer at passe på dig selv i dit massagearbejde.
Du vil føle dig godt klædt på til at arbejde i et helt specielt felt.

Massage til gravide 2 – Behandling af gravidsproblematikker

Til dig der har lært at give gravidmassage og/eller har arbejder med gravide, og som ønsker at lære at behandle specifikke graviditetsproblemer.
Du lærer behandling af bækken- og lændeproblematikker samt andre graviditetsrelaterede gener som kramper, uro, ligamentsmerter, behandling af arvæv m.v.

Massage til stressramte

Du lærer behandling af stressramte, som kræver en special viden og samtidig lærer du, hvordan kroppen bedst støtter en stressramt gennem forløbet. Det kræver både special viden og behandlingsstrategi.
Almindelige mekanismer virker sjældent. Du lærer at hjælpe folk stærkt, målrettet og effektivt – og samtidig med stor empati og blidhed.

Massage til kræftramte

Arbejder du med mennesker med kræft, eller ønsker du at bevæge dig ind i dette felt?
Du får både grundlæggende viden om f.eks. hvad kræft er, behandling og senfølger og lærer 3 forskellige massager til forskellige sygdomsfaser og specifikke teknikker til behandling af arvæv.
Alle mennesker kan få kræft, så det er en grundlæggende og solid god viden at have med sig som behandler.

Mandala konstruktion og farvelægning

Du lærer at konstruere en simpel og fin mandala med passer og lineal, som kan farvelægges i et væld af mønstre. Vi mediterer på mandalaen og går ind i de processer, der altid følger med, når man sidder med en mandala.
Alle kan være med. Det er en fantastisk måde at starte med at fordybe sig med små og sikre skridt ind i en stor verden.