Forside » Kurser og efteruddannelse

Kurser og efteruddannelse

Én af mine store pasioner er at lære det fra mig, som jeg kan se andre har glæde af. Det ligger mig på sinde at skabe det bedste læringsrum, hvor høj faglighed og tryghed er i centrum.
Nogle af kurserne er der datoer på, mens andre er åbne og afhænger af, hvad kursisterne foretrækker. Du er altid velkomme til at ringe med spørgsmål på mobil 24847244.

Stresskursus for behandlere og fagpersoner

Gittes baggrund er cand.merc., stresscoachinguddannelse hos en erhvervspsykolog, en karriere delt på arbejde i HR og som selvstændig, erfaringer med mange klienter med både stress og kriser
På denne baggrund får du essensen af en helt speciel viden i et felt, hvor almindelige mekanismer sjældent altid virker. Du lærer at hjælpe folk stærkt, målrettet og effektivt – og samtidig med stor empati og blidhed.

Behandling af gravidsproblematikker

Til dig der har lært at give gravidmassage, og som ønsker at behandle specifikke graviditetsproblemer som f.eks. bækken- og lændeproblematikker samt andre graviditetsrelaterede gener som kramper, uro, ligamentsmerter, behandling af arvæv m.v. Du lærer også at forstå nogle af de psykologiske aspekter af en graviditet, som du typisk møder hos dine klienter.

Massage og behandling til mennesker med kræft

Arbejder du til daglig eller indimellem med mennesker med kræft eller ønsker du at bevæge dig ind i dette felt, så får du her både grundlæggende viden, 3 forskellige massager til forskellige sygdomsfaser, specifikke teknikker til behandling af arvæv og brystopererede.
Alle mennesker kan få kræft, så det er en grundlæggende god viden at have med sig som behandler.

Mandala konstruktion og farvelægning

Du lærer at konstruere en simpel og fin mandala med passer og lineal, som kan farvelægges i et væld af mønstre. Vi mediterer på mandalaen og går ind i de processer, der altid følger med, når man sidder med en mandala.
Alle kan være med. Det er en fantastisk måde at starte med at fordybe sig med små og sikre skridt ind i en stor verden.

Meditationsaftener

Halvanden times nærværende og opløftende møder i dejligt samvær og ikke mindst i dit eget gode selskab i to meditationer. Vi mediterer sammen med støtte fra klangskålenes blide vibrationer og lyde. Den bedste genvej til at gen(finde) den indre ro. Et godt sted at gå ud i verden fra.