Forside » Om Gitte

Om Gitte

Jeg skaber glæde i mennesker!

Individuelle sessioner

Behandlinger, samtaler og supervision udgør en stor del af mit daglige arbejde. Bag mit arbejde ligger en solid kerne fra mange års erfaring som både massageterapeut, coach og HR-specialist. Min målgruppe er almindelige mennesker, der ønsker at få det bedre. Jeg gør mit bedste for at møde mine klienter nærværende, professionelt og empatisk.

Jeg fagner bredt i mine behandlinger og samtaler, intet er for stort eller småt! Tag et kig på hjemmesiden eller ring eller skriv inden du booker en tid.

Undervisning

Jeg har altid brændt for at formidle viden til mennesker på en måde, så de føler sig inspireret og vækket. Hele min HR-karriere har jeg undervist ledere og medarbejdere, og mit speciale er nærværende og kompetent undervisning. Allerede som 13-årig var jeg uddannet roinstruktør, og som 14-årig var jeg som styrmand/coach til VM. Så det har altid ligget i blodet, at hjælpe andre til at lære noget nyt, få det bedre og til at vokse som mennesker.

Den røde tråd i min undervisning er at lære andre at støtte mennesker i kriser og svære tider i livet. Jeg underviser i massage basiskursus, i massage til stressramte, kræftramte og gravide samt meditation.

Ja til livet!

Livet byder på sten på vejen for os alle. Med udspring i mine egne livsudfordringer, bygger mit arbejde på en helt speciel vilje til livet og til at hjælpe både raske og syge til at få det bedste liv. Jeg har selv erfaret, at livet kan byde på meget mere end man tror. Ofte kræver det dog hjælp til at få skyerne til at lette, så det er muligt at se klart. Herfra leves livet lykkeligt og meget mindre anstrengt – en erfaring jeg af hjertet brænder for at give videre. Det skaber glæde i andre mennesker, en glæde der kommer indefra.

Om virksomheden

Jeg har skabt et anderledes massage- og udviklingssted, der er helt nede på jorden, men samtidig i smukke rammer med ro og nærvær, hvor der er plads til at være lige præcis den man er.

Virksomheden har i mange år ligget i hjertet af Ballerup. Jeg holder kurser i min klinik, hvis der er 1-2 kursister. Ved 3-6 kursister foregår kurserne i Psykologhuset i opgangen ved siden af min klinik.

Om mig

Jeg har hele min karriere frem til 2016 arbejdet i nogle af Danmarks største virksomheder inden for HR med Leder- og medarbejderudvikling samt krise- og stresshåndtering. Massagedelen har været en del af min måde at arbejde på siden 2006.

Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) og massageterapeut fra Nordlys Centret. Jeg er under løbende supervision af relevante fagpersoner, følger relevante efteruddannelseskurser og kan derfor garantere dig den nyeste viden inden for mine specialer.

Jeg arbejder efter foreningens etiske retningslinjer.