Forside » Massage » Massage/samtaler til kræftramte og pårørende

Massage/samtaler til kræftramte og pårørende

Massage/samtaler til kræftramte og pårørende i min klinik

At få konstateret kræft er en rystende oplevelse, og selvom rigtig mange i dag overlever sygdommen, så bliver man med ét konfronteret med både livet og døden, og man mister fodfæstet i sit liv. Oven i hatten kan man stå i et kaos af uforudsigeligheder, mange hospitalsbesøg og svære tider på både job- og privatfronten.

Man behøver ikke klare det hele alene. Det kan være rigtig godt, at have en udenforstående hjælper, som kender den verden. Én der ved, hvordan det er at være i de forskellige faser, og én som måske kan give en smule lettere tilgang til det hele. Jeg ved, hvor svært det er, efter selv at have været igennem to kræftforløb. Gennem årerne har jeg hjulpet en del mennesker med kræft eller pårørende til at skifte perspektiv, få konkrete råd, finde roen for en stund eller hvad der lige præcis er brug for i den konkrete situation.

Det er muligt at booke en samtale både med eller uden massage.

Massage giver tiltrængt ro i kroppen, og kan befri dig for nogle af de mange spændinger der uundværligt følger med så rystende en oplevelse. Der kan også være arvæv, der trænger til at blive arbejdet med efter operationer eller strålebehandling. Jeg bruger bindevævs- og arvævsmassage, som jeg har lært i mine egne forløb og i tæt samarbejde med en fysioterapeut.

Massagen kan også give dig følelsen af at komme tilbage til din krop, både efter operationen men også efter hver omgang kemo, hvis du skal igennem det.

Der er altid sat god tid af til dig, så vi kan nå at snakke om de ting, du har brug for, og du kan få lige præcis den behandling som du har brug for. Vi aftaler fra gang til gang, hvad du har brug for, og ændrer det når du kommer, hvis der er noget andet, der passer dig bedre den dag. Første gang anbefaler jeg, at du booker 1½ time

Pris: 1.080 kr. for 1½ time. Pris efterfølgende aftales individuelt afhængig af behov. Massage gives kun til kvinder.