Forside » Kurser og efteruddannelse » Massage til kræftramte

Massage til kræftramte

Der er en helt speciel glæde ved at arbejde med kræftramte og pårørende. Med den rette grundviden og forberedelse, kan du støtte og glæde kræftramte og pårørende i alle sygdommens faser, når de møder op i din klinik.

På kurset lærer du om forskellige kræft behandlingsformer og om følger og senfølger.

Du bliver klædt på til mødet med en kræftramt og deres pårørende og lærer hvilke mekanismer, der er i spil på denne scene. Du lærer også, hvilke principper der gælder, når man arbejder i dette felt og bliver klædt på til, hvordan du bedst møder en klient med kræft.

Du lærer 3 forskellige massager:

Beroligende massage
En massage, der beroliger nervesystemet. Massagen kan bruges i alle faser, når panikken og angsten er størst, når smerterne fylder og/eller klienten har lyst til en beroligende massage.

Livsstyrkende massage
En massageder befordrer livsenergien og som styrker klientens mod på livet og dets udfordringer.
 
Massage til sjælen
En simpel massage, der er designet til den sidste tid, hvor klienten kommer til massage i din klinik. En massage, som styrker sjælen og essensen, støtter afklaringen og roen mod afskeden med livet.

De to første massager kan også fint bruges til pårørende.

Kurset er en blanding af oplæg, gruppedrøftelser og massager, der samlet klæder dig solidt på til at arbejde med mennesker, der har eller får kræft samt deres pårørende.

Vi arbejder med specifikke arvævsteknikker til brystkræftramte, som er den hyppigste kræftform blandt kvinder.

Kursets formål er at støtte dig til at arbejde kompetent med et let hjerte ind i et felt, der kan være rigtig svært for den enkelte. Efter kurset vil du KENDE TIL kræftfeltet og MESTRE massage til kræftramte og deres pårørende.

Målgruppe

Massører og massageterapeuter der har nogle års erfaring og som ønsker at tilbyde behandling til kræftramte og/eller pårørende. Det kan også være faste klienter, der pludselig får kræft, som ønsker støtte i kræftforløbet til sig selv og måske også til pårørende.

Praktisk

Kursusdatoer 2024
26.-27. oktober

Kursusdatoer 2025
25. – 26. oktober

Kurset afholdes i Psykologhuset, centrumgaden 7, Ballerup med plads til 6 deltagere.
Første dag kl. 10 – 18
Anden dag kl 9 – 17

Kursuspris: kr. 2.900

Det er fint, hvis du har nogle gode cases med, som du ønsker supervision på. Noget du har haft svært ved og/eller noget, der er gået rigtig godt.

Underviseren
På kurset møder du Gitte, der i mange år har arbejdet som massageterapeut med bl.a. kræftramte og har hele sin karriere håndteret mennesker i kriser. Gitte har selv været igennem to kræftforløb, og har utrolig meget konkret viden herfra, som hun deler åbenhjertigt ud af på kurset.

Forudsætning:
Massage grundkursus hos Gitte, Massage grundform fra Nordlys og/eller du er erfaren massør/massageterapeut. Ring vil mig på 24847244, hvis du er i tvivl, eller har du spørgsmål i øvrigt.

Afbud
Du modtager en faktura på det fulde beløb ved din tilmelding. Din tilmelding er endelig, når du har betalt det fulde beløb.
Alle afbud skal meldes på telefon 24847244 eller e-mail gt@gittetheil.dk.
Afbud kan ske indtil 1 måned før kurset, hvor kursusgebyret tilbagebetales (minus 300 kr. i administrationsgebyr). Sker afbud herefter tilbagebetales kursusgebyret ikke.