Forside » Massage » Massage til børn

Massage til børn

Børn elsker at få massage og er vant til berøring på en helt anden måde end voksne. Massage er godt for dem, både hvis de har spændinger, men også hvis de har det lidt svært og trænger til lidt ekstra omsorg. Massagen kan også være et frirum fra angst, krav m.v.

Vi plejer rigtigt at hygge os, mens barnet får massage, og tit snakker vi om alt muligt fra heste til perler og Mariospil. Jeg starter massagen, der hvor barnet har lyst og det er barnet der styrer (med hjælp fra mig), hvor massagen skal bevæge sig hen. Mange er f.eks. vant til at få massage på ryggen, og stå starter vi der, mens det for andre er mindre “farligt”, hvis jeg starter med at nusse lidt på fødderne. De behøver ikke have tøjet af, men som regel ryger meget af det undervejs.


Jeg afpasser tiden til det, som barnet har lyst til/behov for. Målet er, at det bliver en god oplevelse for barnet. Der er afsat 45 min, men du må være forberedt på, at al tiden måske ikke bruges.

Det er en forudsætning, at barnet selv har lyst til at få massage, og så er det ok, at man er lidt genert, når man kommer. Det plejer at gå over.

Mor/far er med til vi har aftalt, hvad der skal ske, barnet føler sig tryg, og jeg har fået relevante oplysninger. Herefter kan man blive eller gå en tur, afhængig af hvad begge parter har det bedst med.

Er der problemer, du ønsker at vende inden massage, så slå endelig på tråden.

Pris: 645 kr. (op til 14 år)

Massage til mor og barn

Jeg har efterhånden en del klienter, som engang gik til gravidmassage, og som nu medbringer deres børn. Både mor og barn for massage, én ad gangen. Den der ikke får massage, kan side og hygge sig, ligge blødt på tæppet med puder, tage en lur, lave lektier eller lign.

Det er jer der bestemmer, hvordan vi tilrettelægger det hele. Nogle gange er det mor først, så barnet kan falde lidt til ro, og andre gange kan de slet ikke vente med at komme på briksen. Det sker at børnene også gerne vil være med, og så finder vi på noget, så mor bliver ekstra forkælet.

Der er plads til én mor og ét barn. Jeg har bedst erfaring med, at man skifter mellem børnene, hvis man har flere, da der ellers nemt bliver for meget uro.

Børnene kan umiddelbart være med fra de er omkring 5-7 år. Der stor forskel på, hvad børn synes om den slags. Er du i tvivl, så start evt. med at booke en børnemassage til barnet alene.

Som udgangspunkt afsættes halvanden time. Er det større børn, eller børn der virkelig elsker massage, så kan vi aftale længere tid.

Pris for 1½ time: 1.190 kr

Herunder et lille udpluk af de mange dejlige børn, der gennem årerne har hygge sig med massage sammen med deres mor.