Massage til gravide

Massage til gravide

Professionel behandling med mange års erfaring, en uddannelse som fødselshjælper og specifik uddannelse til gravide. Der bliver taget de hensyn, du har brug for og du får behandlet de specifikke problemer du har. Du får massage på en gravidbriks med plads til både mave og bryster.

Massagen består primært af lange blide og omfavnende strøg, der er støttende for dig og dit barn, og får dig til at slappe af, så du kan nyde din krop og dit barn. Har du f.eks. lænde-/bækkensmerter, får du målrettet behandling her. Du skal have det så godt som muligt både i massagen, og når du går ud af døren. Det er min intention.

Jeg har en briks med plads til mave og bryster, så du kan ligge godt på maven undervejs, hvis du ønsker det. Er du under ca. 160 cm høj er det muligt du ikke “passer i hullerne”, men så har jeg en badering, du kan ligge i. Det kræver bare lige at du skriver til mig inden, så den er pustet op og klar til du kommer.

Jeg gør meget for, at du ligger så godt som muligt og kan alle mulige triks til gravide. Her ligger Sara højt, fordi hun havde brug for det. Der er ikke noget man skal kunne klare eller udholde hos mig. Jeg gør hvad jeg kan, for hjælpe dig til at have det så behageligt som muligt.

Jeg er RAB-certificeret behandler (Registeret Alternativ Behandler godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed), hvilket betyder at du kan få tilskud fra forsikringen til massage, hvis lægen anbefaler det, og forsikringsselskabet dækker den slags.

Læs artiklen om gravidmassage, som jeg har skrevet sammen med en jordemoder på “Min-mave.dk” her (åbnes i et nyt vindue).

Du kan vælge mellem forskellige massager afhængig af behov, tid og økonomi. Alle tider er incl. en indledende kort snak, massage og omklædning.

Gravidmassage plus

Til dig, der har ekstra brug for tid til samtale, hvis det f.eks. har været en svær graviditet, til dig der ønsker en massage med ekstra langsommelighed og fordybelse, eller til dig der bare gerne vil have mere massage. Incl. behandling af f.eks. væske, bækken- og lændesmerter.

Pris: 75 min 925 kr.

Læs mere om klippekort her

Gravidmassage

Du får massage af hele kroppen fra top til tå. Jeg behandler desuden evt. specifikke problemstillinger som væske i ben, fødder og arme, smerte i bækken, baller og læn samt ømhed i skuldre og nakke.

Man kan også vælge at bruge al tiden på massage på bagsiden, hvis man f.eks. ikke orker at vende sig eller har brug for ekstra fokus her. Med i massagen hører ben, baller, læn, ryg, skuldre, nakke og evt. arme. Områder, som ofte er belastet hos gravide. Har du smerter, bliver de også specifikt behandlet.

Pris: 60 min 750 kr.

Læs mere om klippekort her

Tæt på fødslen

Er du tæt på termin, så se mere her

Det kan gravidmassage

  • Øge dit velvære og gøre dig mere afslappet
  • Styrke kontakten til dit barn
  • Afbalancere kroppen, tankerne og følelserne i en tid med mange tanker og følelser
  • Lindre muskelsmerter i f.eks. læn og ryg og visse former for bækkensmerter
  • Mindske hævelser i ben/arme, hvis du er plaget af væske i kroppen
  • Stimulere dit immunsystem, der i forvejen er belastet, så du får en sund graviditet og er godt rustet til fødslen
  • Øge din bevægelighed
  • Afhjælpe søvnproblemer
  • Øge din kropsbevidsthed, så du lettere kan følge med i de mange forandringer, der sker i kroppen
  • Enhver påvirkning af dig, vil berøre barnet, så jo bedre du har det, jo bedre trives dit barn