Forside » Kurser og efteruddannelse » Gravidmassage 2 – Behandlingsteknikker

Gravidmassage 2 – Behandlingsteknikker

På dette kursus får du en specialistviden og lærer at behandle de problematikker, som den gravide typisk ønsker hjælp og støtte til.

Du lærer specifikke teknikker til at behandle bækken- og lændesmerter, herunder iskias smerter og smerter i korsben/haleben. Du instrueres i at give en hel massage til de mest almindelige problematikker, som du udveksler med en medkursist.

Du lærer at forstå og tolke de beskrivelser, som de gravide kommer med og sammensætte den bedste vejledning og behandling på baggrund af det. Alt hvad du lærer er tjekket af en praktiserende jordemoder, så du får den mest opdaterede viden.

Du introduceres til behandling af mindre almindelige graviditetssmerter, som f.eks. kapaltunnelsyndrom, for mange plukkeveer, væske og arvævsbehandling.

Vi gennemgår mulighederne for fødselsmodning, så du kan hjælpe højgravide ekstra på vej, hvis de får brug for det.

Den sidste dag giver alle så vidt muligt massage til en “rigtig gravid”.

Du får et grundigt kursusmateriale med hjem.

Det er en forudsætning, at du har erfaring med at give gravidmassage. Du har mindst taget “Massage grundkursus” hos mig, massage grundform fra Nordlys, Gravidmassage 1 eller gravidmassage fra Nordlys.

En gravidmassage bygger på en afspændende massage, hvor der ikke sættes for meget i gang, men hvor man målrettet behandler det, som den gravide har brug for, og ikke mere end det. Behandlingsteknikkerne bygges ind i en afspændende massage.

Praktisk

Første dag: kl. 10 – 18.00
Anden dag: kl. 9.00 – 17.00

Kursusdatoer 2024
15. – 16. november

Kursusdatoer 2025
15. – 16. marts
8. – 9. november

Kursussted
Kurset afholdes i Psykologhuset, Centrumgaden 7, Ballerup med plads til 6 deltagere.

Kursuspris
kr. 2.900

Det er fint, hvis du har nogle gode cases med, som du ønsker supervision på. Noget du har haft svært ved og/eller noget, der er gået rigtig godt.

Der er inkluderet en rigtig gravidmassage den sidste dag. Du er velkommen til selv at skaffe en gravid. Alternativt gør jeg mit bedste for at finde gravide til kurset. Den gravide skal være i 3. trimester og allerhelst 1-3 måneder fra termin. De får en fuld massage, men må også være indstillet på, at det er en træningssituation.
Er der mere end 3 deltagere på kurset, er I 2 om én gravid. Den ene giver massage og den anden er observatør.

Afbud
Du modtager en faktura på det fulde beløb ved din tilmelding. Din tilmelding er endelig, når du har betalt det fulde beløb.
Alle afbud skal meldes på telefon 24847244 eller e-mail gt@gittetheil.dk.
Afbud kan ske indtil 1 måned før kurset, hvor kursusgebyret tilbagebetales (minus 300 kr. i administrationsgebyr). Sker afbud herefter tilbagebetales kursusgebyret ikke.

Min baggrund

Jeg har behandlet gravide i ca. 15 år i min klinik. Jeg er uddannet massageterapeut fra Nordlys Centret i Silkeborg, hvor jeg også har taget kurser i gravidmassage 1+2 og den svære efterfødselssamtale hos en jordemoder. Jeg har en uddannelse som fødselshjælper (doula). Hertil kommer løbende supervision hos en osteopat gennem mange år og sparring med dygtige kolleger. Alt materiale er tjekket igennem af en praktiserende jordemoder, så du får den mest opdaterede viden.

Det er et felt man aldrig bliver “færdiguddannet” i, og det er også et levende felt i konstant bevægelse.

Den første halvdel af min karriere har jeg arbejdet i HR, bl.a. med mennesker i kriser. En graviditet og fødsel er glædeligt, men det er helt almindeligt, at man støder ind i små eller større kriser undervejs. Mange ting ændrer sig parfoldet, kroppen, relationer i familien, osv. Kort sagt kan der være mange ting i spil, også selvom alt går godt.

Al den glæde jeg har haft med gravide. De føler sig hjulpet, måske får de bedre fødsler, bliver støttet i moderskabet og får måske en bedre start på livet sammen som familie. De vender tilbage, når det bliver gravide igen, eller når de står i en livskrise. Måske barnet kommer igen, når det bliver lidt større og fortsætter med at komme til massage sammen med mor indtil de bliver store. Der er så mange skønne muligheder i dette felt.

Hvis du vil se, hvordan mine tilbud til kommende og nybagte mødre ser ud, så kig her