Forside » Kurser » Massage til stress- og kriseramte

Massage til stress- og kriseramte

 – en dans med nervesystemet

Endelig kan du få den viden, som jeg i mine mange år som HR-specialist og massageterapeut har syntes mangler, som en grundsten i arbejdet med andre mennesker. Som massør/massageterapeut møder vi mange mennesker med for meget stress i systemet og mennesker, der er i krise, og som desperat forsøger at finde den rette hjælp. De har tit været hos én eller flere andre uden at finde den hjælp de har brug for.

Du lærer at bevæge dig kompetent i en speciel verden, der egentlig er ret simpel, når først man ved hvordan. Det er f.eks. ikke nok, at give en stressramt en lang og beroligende massage. Det vil blot stresse systemet endnu mere. Tvært i mod må man “fange stress-systemet”, så klienten føler sig hjulpet og får lyst til at komme tilbage igen.

Udover principperne for massage på denne scene, så lærer du også om de mekanismer, der gælder her. På en måde er det en anden verden. Du får derfor også en viden, som du formentlig ikke har mødt andre steder før. En viden som du kan bruge ind i store dele af dit arbejde, og som vil være med til at skabe en stabil forretning for dig i fremtiden.

Man får ingen bedre reklame, end når man har hjulpet folk tilbage til livet igen i en god og gladere version. For de ved selv, at de lige så godt kunne være havnet et meget anderledes sted. Jeg får til stadighed nye klienter, som har fået mig anbefalet af nogen, der gik hos i et stress-forløb for mange år siden.

Du kan bruge den viden du får til at håndtere stress- og kriseramte, men også til mennesker der kommer med store smerter, har mistet et familiemedlem, står midt i en skilsmisse, har fået en kronisk diagnose, for blot at nævne nogle få eksempler.

På dette kursus lærer du:

  • Principper for massage til stress- og kriseramte
  • To forskellige massager til beroligelse af nervesystemet
  • Grundlæggende viden om stress, overbelastning og kriser
  • Viden om gode og dårlige stressforløb
  • Indblik i hvordan man kommer godt tilbage på arbejde/i livet igen
  • Om samspil med læge, psykologer eller andre hjælpere

Vi arbejder også med indblik i egen stresshistorie og læring herfra samt meditation, ligesom du vil både få og give begge massager.

På dette kursus får du, på en simpel og overskuelig måde, vigtige basisviden og anbefalinger på plads. Det giver dig nogle vigtige holdepunkter ind i et felt, der ellers kan opfattes turbulent og udfordrende.

Vi drøfter, træner den nye viden og deler erfaringer fra arbejdet med stress- og kriseramte, så du føler dig godt klædt på til at arbejde med stressramte og mennesker i krise efter kurset.

Velkommen til et kursus, hvor du virkelig kommer vil føle, at du kan gå ud og gøre en forskel på tværs af sygdomme, livssituationer m.v.

Målgruppe

Alle med interesse i feltet, som har taget Nordlys Grundform

Min baggrund

Min uddannelsesmæssige baggrund er cand.merc. i HR og psykologi, Forandringsagent fra Center for Ledelse, Mastercoach og Massageterapeut fra Nordlys Centret og uddannet stresscoach hos erhvervspsykolog Maiken Matzau. Jeg har været ansat i nogle af Danmarks største virksomheder og har drevet egen virksomhed siden 2006.

Min viden om stress, overbelastning og krisehåndtering bruger jeg på mere end halvdelen af mine klienter. Nogen kommer med stress, men de fleste kommer med smerter, ondt i skuldre, nakke, hovedpiner, træthed, ondt i kroppen mv., hvor det viser sig at skyldes overbelastning og stress. Ind imellem kommer der klienter, med f.eks. meget store smerter, nogle der har mistet børn eller andre tætte familiemedlemmer, mennesker der er opsagt og her er jeg uendelig taknemmelig for, at jeg kan stå stærkt, og ved hvad jeg laver. Jeg elsker simpelthen at arbejde med mennesker som har det så svært og få dem tilbage til et liv de ønsker. For nogen er det en lang proces, mens det for andre er mindre kompliceret.

Pris og tilmelding

Kontakt mig hvis I er mindst 4 interesserede, så finder vi en dato.

Første dag kl. 9 – 18 og anden dag kl. 9 – 17.
Tilmelding: Ring eller skriv til 24847244 eller gt@gittetheil.dk.
Kurset foregår i Psykologhuset i Centrumgaden 7 i Ballerup.
Pris: 2.900 kr.