Forside » Kurser og efteruddannelse » Massage til stress- og kriseramte

Massage til stress- og kriseramte

En dans med nervesystemet

Som behandler møder vi mange mennesker med for meget stress i systemet, og mennesker, der er i krise, som desperat forsøger at finde den rette hjælp. De har tit været hos én eller flere andre uden at finde den hjælp de har brug for.

På dette kursus lærer du at arbejde kompetent i en speciel verden, der egentlig er ret simpel, når først man ved hvordan. Det er en verden med mange faldgrupper. Det er f.eks. ikke nok, at give en stressramt en lang og beroligende massage. Det vil blot stresse systemet endnu mere. Tvært i mod må man “fange stress-systemet” og få det beroliget lidt, så klienten føler sig hjulpet og får lyst til at komme tilbage igen.

Udover principperne for massage på denne scene, så lærer du også om de mekanismer, der er i spil. På en måde er det en anden verden. Du får derfor også en viden, som du formentlig ikke har mødt andre steder. En viden som du kan bruge ind i store dele af dit arbejde, og som kan være med til at skabe en stabil forretning for dig i fremtiden.

Man får ingen bedre omtale, end når man har hjulpet en klient tilbage til livet igen i en god og gladere version. De ved selv, at de lige så godt kunne være havnet et meget anderledes sted.

Du kan bruge denne viden til stress- og kriseramte, men også til mennesker der kommer med store smerter, har mistet et familiemedlem, står midt i en skilsmisse, har fået en kronisk diagnose, for blot at nævne nogle få eksempler.

På dette kursus lærer du:

  • Principper for massage til stress- og kriseramte
  • To forskellige massager til beroligelse af nervesystemet
  • Grundlæggende viden om stress, overbelastning og kriser
  • Viden om gode og dårlige stressforløb
  • Indblik i hvordan man kommer godt tilbage på arbejde/i livet igen
  • Om samspil med læger, psykologer eller andre hjælpere

Vi arbejder også med indblik i egen stresshistorie og læring herfra samt meditation, ligesom du både får og giver begge massager.

På dette kursus får du, på en simpel og overskuelig måde, vigtig basisviden og anbefalinger på plads. Det giver dig nogle vigtige holdepunkter ind i et felt, der ellers nemt kan opfattes turbulent og udfordrende.

Vi drøfter, træner den nye viden og deler erfaringer fra arbejdet med stress- og kriseramte, så du føler dig godt klædt på til at arbejde med stressramte og mennesker i krise efter kurset.

Velkommen til et kursus, hvor du virkelig kommer vil føle, at du kan gå ud og gøre en forskel på tværs af sygdomme, livssituationer m.v.

Målgruppe

Alle med interesse i feltet. Der er en fordel, hvis du er massør eller massageterapeut eller har taget Massage grundkursus hos mig eller grundform på Nordlys centret.

Min baggrund

Min uddannelsesmæssige baggrund er cand.merc. i HR og psykologi, Forandringsagent fra Center for Ledelse, uddannet stresscoach hos erhvervspsykolog Maiken Matzau samt Mastercoach og Massageterapeut fra Nordlys Centret. Jeg har været ansat i nogle af Danmarks største virksomheder og har drevet egen virksomhed siden 2006.

Min viden om stress, overbelastning og krisehåndtering bruger jeg på mere end halvdelen af mine klienter. Nogen kommer med stress, men de fleste kommer med smerter, ondt i skuldre, nakke, hovedpiner, træthed, ondt i kroppen mv., hvor det viser sig at skyldes overbelastning og stress. Ind imellem kommer der klienter, med f.eks. meget store smerter, nogle der har mistet børn eller andre tætte familiemedlemmer, mennesker der er opsagt. Her kan jeg stå stærkt, og ved hvad jeg laver. Jeg elsker at arbejde med mennesker, som har det så svært og få dem tilbage til et liv de ønsker. For nogen er det en lang proces, mens det for andre er mindre kompliceret.

Praktisk

Første dag: kl. 10 – 18.00
Anden dag: kl. 9.00 – 17.00

Kursusdatoer 2024
5. – 6. oktober

Kursusdatoer 2025
4. – 5. oktober

Kursussted
Kurset foregår i Psykologhuset i Centrumgaden 7 i Ballerup med maks 6 deltagere.

Kursuspris
Pris: 2.900 kr.

Afbud
Du modtager en faktura på det fulde beløb ved din tilmelding. Din tilmelding er endelig, når du har betalt det fulde beløb.
Alle afbud skal meldes på telefon 24847244 eller e-mail gt@gittetheil.dk.
Afbud kan ske indtil 1 måned før kurset, hvor kursusgebyret tilbagebetales (minus 300 kr. i administrationsgebyr). Sker afbud herefter tilbagebetales kursusgebyret ikke.