Forside » Kurser og efteruddannelse » Gravidmassage 1

Gravidmassage 1

At arbejde med massage til gravide er noget af det mest givende. På samme tid giver man massage til to mennesker. De gravide sætter stor pris på at komme i trygge og kompetente hænder, at kunne overgive sig, slappe af, få en pause, hvor de kan nyde sig selv og samværet med baby.

På to dage lærer du at give en fuld massage til en gravid på en måde, så den gravide er afslappet, næret og tilfreds.

Kursusindhold
– Hvad sker der i en gravid krop, og hvilke hensyn skal tages?
– Hvad skal man være opmærksom på, når man laver massage til gravide (kontraindikationer)
– Hvordan lejrer man en gravid bedst?
– Specielle hensyn og justeringer – hvordan navigerer man i alle undtagelserne
– Du får et samtaleskema med hjem, som du kan bruge som støtte i mødet med de gravide
– Du får et omfattende kursusmateriale med hjem, incl. beskrivelse af massagerne.
– Du ser, modtager og giver to massager: En “standard gravidmassage” og en “gravid bagside massage”.
– Kurset sluttes så vidt muligt med, at du giver massage til en gravid. Vi samler op på oplevelsen sammen efterfølgende.

Forudsætninger: Massage grundkursus eller uddannet massør/massageterapeut fra Nordlys. Andet kan evt. aftales efter aftale.

Dette kursus giver adgang til Gravidmassage – Behandlingsteknikker

Praktisk

Første dag: kl. 10 – 18.00
Anden dag: kl. 9.00 – 17.00

Kursusdatoer 2024
21.-22. september

Kursusdatoer 2025
18. – 19. januar
6. – 7. september

Kursussted
Psykologhuset, Centrumgaden 7, Ballerup med plads til 6 deltagere.

Kursuspris
kr. 2.900

Der er inkluderet en rigtig gravidmassage den sidste dag. Du er velkommen til selv at skaffe en gravid. Alternativt gør jeg mit bedste for at finde gravide til kurset. De får en fuld massage, men må også være indstillet på, at det er en træningssituation.
Er der mere end 3 deltagere på kurset, er I 2 om én gravid. Den ene giver massage og den anden er observatør.

Afbud
Du modtager en faktura på det fulde beløb ved din tilmelding. Din tilmelding er endelig, når du har betalt det fulde beløb.
Alle afbud skal meldes på telefon 24847244 eller e-mail gt@gittetheil.dk.
Afbud kan ske indtil 1 måned før kurset, hvor kursusgebyret tilbagebetales (minus 300 kr. i administrationsgebyr). Sker afbud herefter tilbagebetales kursusgebyret ikke.

Min baggrund

Jeg har behandlet gravide i ca. 15 år i min klinik. Jeg er uddannet massageterapeut fra Nordlys Centret i Silkeborg, hvor jeg også har taget kurser i gravidmassage 1+2 og den svære efterfødselssamtale hos en jordemoder. Jeg har en uddannelse som fødselshjælper (doula). Hertil kommer løbende supervision hos en osteopat gennem mange år og sparring med dygtige kolleger. Alt materiale er tjekket igennem af en praktiserende jordemoder, så du får den mest opdaterede viden.

Det er et felt man aldrig bliver “færdiguddannet” i, og det er også et levende felt i konstant bevægelse.

Den første halvdel af min karriere har jeg arbejdet i HR, bl.a. med mennesker i kriser. En graviditet og fødsel er glædeligt, men det er helt almindeligt, at man støder ind i små eller større kriser undervejs. Mange ting ændrer sig; parfoldet, kroppen, relationer i familien, osv. Kort sagt kan der være mange ting i spil, også selvom alt går godt.

Al den glæde jeg har med gravide. De føler sig hjulpet, måske får de bedre fødsler, bliver støttet i moderskabet og får måske en bedre start på livet sammen som familie. De vender tilbage, når de bliver gravide igen, eller når de står i en livskrise. Måske barnet kommer igen, når det bliver lidt større og fortsætter med at komme til massage sammen med mor, indtil de bliver store. Der er så mange skønne muligheder i dette felt.

Hvis du vil se, hvordan mine tilbud til kommende og nybagte mødre ser ud, så kig her