Forside » Praktisk

Praktisk

Priser/Klippekort

Mine priser afspejler mine kompetencer og mine mange års erfaring med behandling og samtaler, der virker.
Mit mål er, at mine klienter får det så godt som muligt, så hurtigt som muligt.

Priser på enkeltbehandlinger
Tre kvarter kr. 645
Én time kr. 750
En time og et kvarter kr. 925
Halvanden time kr. 1.120
Priserne på øvrige ydelser fremgår under hver enkelt beskrivelse på hjemmesiden.

Klippekort til 5 massager (besparelse 10%)
5 gange 1 time kr. 3.375
5 gange 5 kvarter kr. 4.160
5 gange 1½ time kr. 5.040
Klippekort til 5 massager gælder i 6 måneder fra købsdatoen. Evt. ubrugte klip bortfalder herefter.

Køb 10 massager og få én gratis (besparelse 15%)
10 gange 1 time kr. 6.375
10 gange fem kvarter kr. 7.860
10 gange 1½ time kr. 9.520
Klippekort til 10 massager gælder i 12 måneder fra købsdatoen. Evt. ubrugte klip bortfalder herefter.

Gavekort

Gavekort fremsendes på mail. Send en mail til gt@gittetheil.dk, med bestilling af ydelse (f.eks. massage til kr. xxx), hvornår gavekortet skal gælde fra samt det fulde navn på den, der modtager gaven. Jeg fremsender herefter gavekortet på mail. Gavekortet betales ved modtagelse på mobilepay nr. 81613.

Tidsbestilling og afbud

Du kan bestille tid online eller ved at ringe eller skrive til telefon 24847244. De tider der er opgivet for behandlingerne er ca. tider og inklusiv omklædning og for- og eftersnak. Du kan vælge mellem forskellige massager afhængig af tid, økonomi og behov. Normalt er samtalen kort, men i visse tilfælde kan du have brug for mere tid, fordi du har meget på hjerte, står i en svær situation eller har været meget igennem. I så fald anbefaler jeg dig at booke én af de længere massager, så der er god tid til det hele.

Afbud kan ske indtil dagen før kl. 16 på telefon/sms 24847244. Sker det efter kl. 16, opkræves for sent afbudsgebyr på 300 kr. Meldes afbud senere end kl. 9 på dagen for vores aftale betales den fulde pris, da det ikke er muligt at få en ny klient i kalenderen med så kort varsel. Jeg håber på din forståelse herfor.

Afbud pga sygdom kan ske frem til kl. 9 på dagen for vores aftale på telefon/sms 24847244. Sker det efter kl. 9 betales den fulde pris, da det ikke er muligt at få en ny klient i kalenderen med så kort varsel. Jeg håber på din forståelse herfor.

Jeg beder om almindeligt hensyn. Hvis du har feber eller har influenza, har et barn med der har det, eller kommer du med andet, der smitter, giver jeg ikke behandling. Hvis du alligevel møder op, kan du risikere at behandlingen aflyses, både af hensyn til mig og andre klienter, og du må betale for den bookede session. Jeg har mange sårbare klienter i min klinik og håber derfor på din forståelse. Ring til mig, hvis du er i tvivl. Du skal have en behandling, du kan nyde, og som gør din krop godt.

Betaling

Du kan betale med Mobilepay nr. 81613, bankoverførsel (straksoverførsel) eller kontant. Du betaler når sessionen er slut, og inden du går videre ud i verden. Jeg foretrækker mobilepay.

Din garanti

Jeg er medlem af behandlerforeningerne Nordlys Forum og Nordlys RAB (registrerede alternative behandlere – godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed), som årligt fornyer mine certifikater. Det er din garanti for, at jeg er opdateret indenfor mine fagområder og lever op til foreningernes efteruddannelseskrav. Det er også din garanti for, at jeg arbejder under disse etiske retningslinjer.

Parkering

Kommer du i bil, så sæt god tid af til at finde parkering. Hvis du parkerer på Menu’s parkeringsplads, så vær opmærksom på, at der både er 1-timers og 3-timers parkering. Det er muligt at finde anden parkering i området, f.eks. på Hold-an Vej eller på Centrets parkeringsplads, hvor der er 2 timers gratis parkering. Det tager ca. 10 min at gå fra centret.

Ankomst til klinikken

Klinikken ligger i hjertet af Ballerup 5-10 min gang fra stationen.
Du er velkommen til at komme op til 5 min, før den tid vi har aftalt.

Når du ankommer, trykker du på dørknaptelefonen (nederste knap til venstre), hvor der står “Dragon Rises”. Klinikken ligger på 1. sal, hvor du bare går ind. Der er desværre ikke elevator.

Billeder af klinikken

Kurser

Kursusgebyr for arrangementer og ½-1 dagskurser betales ved tilmelding til mobilepay 81613 eller kontonr. 7670-0006790534. Kursusgebyret tilbagebetales desværre ikke ved afbud eller sygdom.

For 2-3 dages kurser modtager du en faktura på det fulde beløb ved din tilmelding. Din tilmelding er endelig, når du har betalt det fulde beløb.
Alle afbud skal meldes på telefon 24847244 eller e-mail gt@gittetheil.dk.
Afbud kan ske indtil 1 måned før kurset, hvor kursusgebyret tilbagebetales (minus 300 kr. i administrationsgebyr). Sker afbud herefter tilbagebetales kursusgebyret ikke.

Bliver det nødvendigt at aflyse et kursus, får du besked på mail eller telefon. Senere aflysning vil kun forekomme, hvis læreren akut bliver ude af stand til at varetage undervisningen på grund af sygdom eller force majeure. Du vil i så fald blive tilbudt overflytning til et erstatningskursus ved først givne lejlighed eller vil omkostningsfrit få udbetalt eller overflyttet indbetaling til et andet kursus efter dit ønske. Hvis det ikke er muligt at finde et andet kursus, du ønsker at deltage på, refunderes din indbetaling naturligvis.

Theil – Massage og Udvikling påtager sig ikke ansvar for deltagernes eventuelle tab i forbindelse med rejsearrangementer, hotelreservation eller anden ulejlighed i forbindelse med aflysning af et kursus.

Onlinemøder

Har vi aftalt et onlinemøde, betaler du ved bookning af mødet. Mødet kan flyttes/aflyses frem til kl. 16 dagen før. Aflyser du senere, betales det fulde gebyr. I tilfælde af tekniske problemer hos mig, aftales et nyt møde uden beregning. I tilfælde af tekniske problemer hos dig, ændres mødet evt. til et almindeligt telefonopkald på den aftalte tid. Ønsker du at aflyse på grund af tekniske problemer og senere end kl. 16 dagen før, betales sessionen og nyt møde kan evt. aftales med ny beregning.