Forside » Stress og kriser

Stress og kriser

Stress- og kriseramte har brug for den mest kompetente hjælper gennem en svær tid. Der findes mange fladgrupper, og man har brug for at blive mødt hvor man er, og få hjælp til at navigere uden om hullerne. Målet er at komme godt igennem de knubs livet giver, og måske endda komme stærkere og mere afklaret ud på den anden side.

Jeg har arbejdet i dette felt hele mit liv. De første mange år indenfor HR (personaleområdet) i nogle af Danmarks største virksomheder. De sidste år har mit fokus været på at få kroppen med og bruge den som adgang til at skabe solide vedvarende forandringer. Jeg er specialuddannet til at give massage til stressramte samt uddannet stresscoach. Jeg ved hvad der virker, og hvor de største faldgrupper er. Med andre ord er ejg virkelig erfaring og kompetent til at håndtere mennesker i stress og kriser.

Jeg kan hjælpe dig med at få det godt igen, og hjælper også gerne med at stille krav til lægen, arbejdsgiver m.v. så du kan blive rask så hurtigt som muligt.

Stressmassage

Massage, hvor der arbejdes målrettet med at få dit system ned i gear, uden at give dig for meget behandling. Jeg er specialuddannet til behandling af stressramte og ved derfor lige præcis, hvad der skal til for at få kroppen i form igen under og efter et stressforløb.

I starten arbejdes med stress-systemet i kroppen (massage på ben og arme) for at få kamp-flugt systemet til at falde til ro. Herefter rettes fokus på “slap af systemet” og den fulde krop, så den igen kan komme på banen og få dig tilbage i balance igen.

Første gang anbefales at du booker 75 min, så der er tid til at høre din historie og tilpasse behandlingen til det. De efterfølgende gange kan du måske nøjes med 60 min. Det afhænger af, hvor meget du har brug for.

Kun til kvinder.

Pris:
60 min 750 kr.
75 min 925 kr.
Læs mere om klippekort her

Stressrådgivning/-samtale (uden massage)

Til dig der ønsker du er mere traditionelt stressrådgivningsforløb uden massage. Forløbet tager udgangspunkt i din specifikke stress-situation.
Eksempler på temaer:

  • Akut vejledning
  • Rådgivning om evt. sygemelding
  • Kortlægning af personlige og arbejdsmæssige situationer, der skaber stress
  • Genetablering af kontakten til dig selv og din krop
  • Styrket evne til at sætte grænser og skabe plads i livet
  • Fokus på livsvalg og -beslutninger

Pris: 75 min 925 kr.

Kursus

Massage til stress- og kriseramte